hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

9:58 AM

hOtspUrz... 8 September

Posted by hOtspUrz


Syukur Alhamdulillah.. hOtspUrz masih lagi bernafas di kala tarikh 8 September 2012!!! Sudah 28 tahun jantung hOtspUrz masih lagi berdegup dan nadi masih berdenyut. Mudah2n dipanjangkan umur hOtspUrz dengan terisinya segala yang bermanfaat. 


Tiada yang ingin hOtspUrz azam kan cuma bermohon agar di permudahkan segala urusan DUNIA & AKHIRAT.. mudah2an hOtspUrz tergolong dalam kalangan Mukmin yang BerIMAN!!!.


Suka hOtspUrz imbas kembali karektor2 Hamba Allah yang dilahirkan pada bulan September dan nombor 8!!!!
SEPTEMBER
Sangat bersopan santun & bertolak ansur Sangat cermat, teliti & teratur. Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik. Pendiam tapi pandai bercakap. Sikap sangat coolsangat baik & mudah simpati Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur. Kerja yang dilakukan sangat sempurna. Sangat sensitif yang tidak diketahui. Orang yang banyak berfikir. Daya pentaakulan yang baik. Otak bijak & mudah belajar. Suka mencari maklumat. Kawal diri dari terlalu mengkritik. Pandai mendorong diri sendiri. Mudah memahami orang lain (daya firasat yang tinggi) kerana banyak simpan rahsia. Suka sukan, hiburan & melancong. Kurang menunjukkan perasaannya.Terluka hatinya sangat lama disimpanTerlalu memilih pasangan. Sukakan benda yang luas. Bersistematik..

Number 8
You have a very strong personality and people will find it hard to understand you. You are more likely to suffer in your younger years. You might be also the one responsible to look out for your family. You often suffer all the way through life. You will learn life in a very practical way. You are the one who will fight for justice and may even die in the war too. You are normally very reserved with a handful of friends and most of the time, live life alone and always prepared to help others. However, once you settle down, (which is often late), then your had lucks will disappear. You will face unexpected problems such as encountering poisonous animals, and accidents. You are highly- disciplined, persistence, and courageous, and it is your strength that will take you to success. You are a great part of a family team
You are a fighter!.

Last but not least ucapan yang tak pernah hOtspUrz dapat hilangkan dalam ingatan ini adalah:

  • Posted 09/07/2009 12:37 am
  • bile aku bg comment..
    mksdnye ada la something yg ko wat..
    n bnda tuh..
    wat aku geli ati..

    sbb menjelang ramadhan al-mubarak ni..
    mlm kite kena beramal..
    jdk siang kita beribadat..
    n lewat ptg kena cari mknn kn..
    nasi lemak ke..murtabak ke..
    ko suke x..hahaha..

    org lain pose..
    kite pon pose..
    tp org lain dah xmo wat dose..
    aku dtg nk tmbh dose..(aku dah agak dah bdak ni nk ape..huhu)

    kebetulan ari lahir mu hampir tiba..
    aku ngn rase sensitifnye ingin mengungkapkan 78 patah kate..
    lantak la..
    nak dgr ke xnk..
    aku dah taip..hahaha

    tika rmdhn trus terasa..
    kian hampir syawal menjelma..
    ko jd insan btuah..
    merasa nikmat bpuasa..
    even tgok dr blkg cam xda kesan drpd pose tuh..

    ko memg btuah..
    mampu meraikn ari lahir dlm suasana rmdhn..
    berbuka ngn umt islam sluruh dunia..
    seolah meraikan hari bmkna tuk ko..
    pdhal diorg memg lapo nk mkn..
    pastuh terasa cam ade majlis pesta tuk ko..
    padhl..tu bazar rmdn kot..
    hahaha..

    slmt hari lahir en. shidi hotspur.

Terima Kasih Sahabat2 sekalian atas ucapan dan ingatan kalian!!! Sesungguhnya tidak mampu hOtspUrz balas KESEMUANYA!!! Hanya Doa yang mampu hOtspUrz kirimkan untuk Kalian.. 

Ikhlas Dari Insan yang Bernama : Ahmad Murshidi Bin Amir...

0 comments: