hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

9:42 PM

hOtspUrz cOst-dOwn reSeaRcher

Posted by hOtspUrz


actually i hv no ideas to update this blog but here i just wanna share some of my life as COST DOWN RESEARCHER!!!... haha
Begin with my routine in da morning!!! as usual for worker!!! bw kereta kecil warna putih!!!! but today hv a bit disappointed coz that white color can't start the engine.. so just rempit with KBA aka da go-green motorcycle.. haha..

8:36 PM

Wiken lepas attEn cOusin kawEn..

Posted by hOtspUrz

Last wiken (19.03.2011) hOtspUrz attend cousin wedding kat Kuantan.. actually cousin yg kawen ni sebaya ngan hOtspUrz!!! huhh.. so soalan cepu emas utk hOtspUrz, bila kamu pulak nak kawen ye!!!!? adoiiiiiii.. jwpn?? tungguuuuu.

18.03.2011, after blk kje 5.30ptg terus siap2 nak g kuantan.. coz esknye kenduri kawen.. huhhh mmg letih!!! mana taknye lps kje terus drive g kuantan...

emm berbalik kpd kawen.. ni sedikit sebanyak bajet belanja kawen yg hOtspUrz cilok kat google image.. hehe.. edak tau btol ke edak bajet neh..

6:05 PM

SAKIT HATI BTOL!!!!

Posted by hOtspUrz


huhhhh siyes sakit hati!!! adoi ape neh asyk postkan bende2 yg stress, sakit hati, luahan perasaan je neh...!!!!

hari ni lagi la wat aku bengang!!! da la kje makin bertambah!!! gaji? nan ado tambahnye.. canteen project la, new material project la, halal and product spec la.. mcm2!!!! tetibe plak ade penambahan yg sangat2 siyal caranye!!! hOtspUrz ulang ye sangat2 siyal caranya dan sgt2 TIDAK ADIL!!!!

12:20 PM

hOtspUrz strEss

Posted by hOtspUrz

Siyes hOtspUrz stress giler ngan management hari neh!!! siot je.. mcm hareeeemmmm....
xkire waktu kje ato tak hOtspUrz nak on9 buka belog n nak postkan sumtin yg bley mengurangkan ke-stress-san!!!!!

adoi choi choi choi!!!!!!!!!!

Hari ni baru la MEMO mcm siyal kuar!!! Mus please attend "Basic Food Handling Training on 13 March 2011 at Perusahaan S---i".

HOI!!!!!!! that day haaaa HARI AHAD LOR!!!! cuti wa tau!!! u olang ha da la kasi 1 hari saja OFF DAY!!!!! pastu haaaa u olang ha nak wat itu training hari wa OFF DAY!!! mcm hareeemmm lor!!!! da la minggu tuh minggu cuti sekolah weh!!!!! korg tak de otak ke nak fikir!!! siot la.. mmg aku naik angin hari ni... coz semua planing aku rosak!!!!
Ahad ni ade INTERVIEW!!!! so for sure tak bley nak g INTVW!!!!
Merong Mahawangsa?? tinggal wangsa melawati sajok!!!!
and 1 more thing yg hOtspUrz sakit hati!!!!! NO OFF DAY replacement!!!!! NO ALLOWANCE for that day!!!!!! mmg shhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit..

stress weh!!!! mau cari kerje laen pulek!!!!


9:59 PM

hOtspUrz punyer!!!

Posted by hOtspUrz

for da 1st tyme!!! hOtspUrz nak tunjukkan brg2 milik hOtspUrz!!!

akbt bosan xtao nak wat pe so hOtspUrz pun amek la gmbr brg2 yg ado dlm bilik neh.. hehe.. then timbul plak idea nak post kan dlm belog..

so layannn...