hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

12:20 PM

hOtspUrz strEss

Posted by hOtspUrz

Siyes hOtspUrz stress giler ngan management hari neh!!! siot je.. mcm hareeeemmmm....
xkire waktu kje ato tak hOtspUrz nak on9 buka belog n nak postkan sumtin yg bley mengurangkan ke-stress-san!!!!!

adoi choi choi choi!!!!!!!!!!

Hari ni baru la MEMO mcm siyal kuar!!! Mus please attend "Basic Food Handling Training on 13 March 2011 at Perusahaan S---i".

HOI!!!!!!! that day haaaa HARI AHAD LOR!!!! cuti wa tau!!! u olang ha da la kasi 1 hari saja OFF DAY!!!!! pastu haaaa u olang ha nak wat itu training hari wa OFF DAY!!! mcm hareeemmm lor!!!! da la minggu tuh minggu cuti sekolah weh!!!!! korg tak de otak ke nak fikir!!! siot la.. mmg aku naik angin hari ni... coz semua planing aku rosak!!!!
Ahad ni ade INTERVIEW!!!! so for sure tak bley nak g INTVW!!!!
Merong Mahawangsa?? tinggal wangsa melawati sajok!!!!
and 1 more thing yg hOtspUrz sakit hati!!!!! NO OFF DAY replacement!!!!! NO ALLOWANCE for that day!!!!!! mmg shhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit..

stress weh!!!! mau cari kerje laen pulek!!!!


2 comments:

Boysbe9 said...

mmg shit la, mn bleh amik hr cuti. kacau plan aku jgk. tinggal wangsa melawati sajok!!

ini tidak adil mat.

hOtspUrz said...

haha.. weh pasal merong mahawangsa tuh t aku deal ngan hg.. coz ada member aku ajk g esk malam.. so klo jd esk mlm bley p sekali..