hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:36 PM

Wiken lepas attEn cOusin kawEn..

Posted by hOtspUrz

Last wiken (19.03.2011) hOtspUrz attend cousin wedding kat Kuantan.. actually cousin yg kawen ni sebaya ngan hOtspUrz!!! huhh.. so soalan cepu emas utk hOtspUrz, bila kamu pulak nak kawen ye!!!!? adoiiiiiii.. jwpn?? tungguuuuu.

18.03.2011, after blk kje 5.30ptg terus siap2 nak g kuantan.. coz esknye kenduri kawen.. huhhh mmg letih!!! mana taknye lps kje terus drive g kuantan...

emm berbalik kpd kawen.. ni sedikit sebanyak bajet belanja kawen yg hOtspUrz cilok kat google image.. hehe.. edak tau btol ke edak bajet neh..


so cousin kawen ngn member sekuliah dengan dia kat University of Manchester.. then skg ni 2 2 kje ngan Petronas.. actually hOtspUrz da pnh tgk awek dia (da jd isteri ye) coz dlu hOtspUrz selalu lepak kat kuantan, so mse cousin ni blk malaysia cuti dia bw sekali isteri dia dtg lepak kat rumah dia..

so ble da dpt kad jemputan dorg, hOtspUrz xde la terkujat sgt coz da tau.. hehe.. ala 2 2 sama padan, ape lg langsung kan sajok lah pembinaan masjid yg indah.. hehe..


da search kat google image pasal kawen ni cilok la sekali gmbr2 hantaran.. emm lawa gak ea.. emm bila la turn hOtspUrz neh?!!!!!!!

emm masa kenduri pun ade gak org tnye.. adoi.. jwpn ape yg hOtspUrz nak bg neh?? hehe..
emm ingat lg last words from cousin hOtspUrz " emm lps ni turn ko la plak kan.. t ktorg konvo g kedah la pulak".. huhhhh...

so skg ni hOtspUrz nak umumkan sesuatu kat korg!!!! haaa. hOtspUrz nak jemput korg dtg ke majlis Perkahwinan hOtspUrz.. kad jemputan seperti dibawah;!!!!

hOtspUrz & ________???? tarikh_______???

isi sendiri ye.. hehehe..

emm pape pun korg doa2kan la spy hOtspUrz dipercepatkan jodoh ye.. hehe.. semoga ikatan yg terjalin diperkukuhkan lagi dan diberkati oleh-Nya.. Aminnnn...

0 comments: