hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

12:19 AM

Thesis yg pernah hampir membunuh ku!!! huhu

Posted by hOtspUrz

April 2010 adalah bulan yg penuh ngan stress buat hOtspUrz coz kne submit Thesis + Exam!!..
tp exam spt yg korg da bce dlm post b4 ni, hOtspUrz ada 1 paper je kan.. hehe jd nye tak de la prob sgt.. but thesis la yg wat hOtspUrz tak tentu arah + tdo lmbt + jerawat naik berbiji2 + bilik bersepah + dan mcm2 lah.. huhu.

Ni semua jd coz lps tkr tajuk thesis dlm bulan 12 2009 hOtspUrz lngsg tak sentuh utk touch up bab 1 2 3.. huhhh maklum la malas coz nak cari journal + buku utk intro, ulasan kepustakaan and method.. huhhh sgt2 malas.. pape pun yg penting semua analisis da siap.. result da ada TP!!!!! semuanye tak compile lg!!!! huhhh..



emm ni la keadaan bilik hOtspUrz sms menyiapkan thesis.. haha.. mase neh org laen sibuk study utk exam tp hOtspUrz sibuk menaip.. siyes la time tuh laju gile jari menaip.. kalah secretary kat ofis mne2 pun.. haha.. bangun pagi ngadap laptop n keyboard then tgk journal2.. huhh... letih time tuh memang ditahap maksima.. sampaikan menggigil seluruh badan.. mne taknye.. tido tak cukup, makan tak ikot waktu..


katil pun jd mangsa gak.. haha.. ye la meja da tak cukup kan.. katil la tempat aku letak semua jorunal2 utk reference.. klo tak mne nak sempatnye siapkan semua neh.. huhu.. ada diantara journal tuh hOtspUrz baru je print utk mudah hOtspUrz bce n wat comparison.. coz klo dlm bentuk softcopy neh susah sket nak tengok.. selalunye hOtspUrz taip thesis ni start dari pkl 7pg!!!! then sampai la pkl 4pg!!!!! huhhhh.. sampaikan charger laptop da kembali ke Rahmatullah.. huhh saat2 genting mcm neh charger plak wat hal.. time tuh nak tumbuk + nak pijak laptop pun ade coz da tak sempat.. hehe.. tp nasib baek otak ni sempat berfikir.. haha.. Thanks to ex-rumate (alip) coz pinjamkan dia punye charger.. hehe.. at last sempat gak hOtspUrz menaip.. tp yg agak sedey nye godfather tak sempat nak semak 1 st draft coz dia tak sihat.. then terpaksa la hOtspUrz wat pandai check sendiri n tdgk mne2 yg ada salah.. huhh..


haaaa ni la hasilnye.. tp utk pengetahuan korg.. hOtspUrz print page depan dlu utk dptkan cop mohor GODFATHER b4 tuh sblm siap semuanya.. haha.. coz godfather not feeling well la plak on that time.. tp skg ni rsanye da ok kot.. kesian kat godfather coz tulang tangan retak.. terjatuh kat rumah dia.. emmm.. dia sign pun kelako je..


emmmm ni lah hasil utk peringkat pertama... y peringkat pertama?? coz ni just draft utk disemak oleh supervisor and examiner.. emm lps dorg check baru la bley wat correction utk jilid.. tp sblm jilid VIVA dlu!!! hahaa.. utk proses seterusnya... tunggguuuuu

1 comments:

arbivirus 3288 said...

dah lega kan skg nie..
hmmm msti ade hikmah lepas ni..
sng dpt keje bagus2..hehe..
gd lck!