hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

9:02 PM

Pesta Konvo UKM!!!!

Posted by hOtspUrz

emmm sedar tak sedar tahun ni pesta konvo UKM da masuk ke tahun yg ke-38!!
bila sebut je pasal pesta konvo UKM, hOtspUrz teringat sgt2 kisah2 klasik mse hOtspUrz jOin FAMILY PESTA!!! huhhh.. lot of things!!!! ada suka ada duka, ada gembira ada sedih, ada tawa ada tangis, huhhh.... miss all those things!!!

hOtspUrz tak nak cite panjang lebar coz sume tuh akan wat hOtspUrz berfikir panjang + teringat kisah2 klasik yg sebahagiannye patot ditinggal kan jauh dari hidup hOtspUrz.. huhu..

bermula dengan seorang MAHASISWA yg tak tau ape2 pasal pesta konvo UKM

disinilah hOtspUrz bertapak dlm dunia Korporat!!! wah!! tu la janji2 pesta konvo.. belajar dan menjalankan aktiviti dlm dunia korporat.. huhu..

kenangan yg paling hOtspUrz tak kan lupe sampai bila2!!! pesta konvo 35!!!! coz disini jugak lah hOtspUrz mengorak langkah sbg MAHASISWA!!! ramai sgt kawan2 rakan2 dan sahabat2 yg hOtspUrz peroleh spjg jOin pesta 35!!!

selepas selesai pesta konvo 35 menyusul pulak pesta konvo 36... Disini hOtspUrz menapak ke satu tahap yg laen.. yg mne hOtspUrz dpt belajar dengan lebih mendalam selok belok memimpin + merancang sesuatu... thanks lot to Sayidul Falhan Mashor!!! haha.. coz ko percaya kat aku dlm berganding bahu menerajui sebuah organisasi yg PALING HEBAT + PALING BESAR di UKM..

Namun...... pengalaman ini lah yg hOtspUrz nak lupe cepat2.. haha.. emmm mls la nak taip pasal pesta konvo 36.. huhu..

"SAHABAT SUSAH SENANG BERSAMA" -DALAM SUKA DAN DLM DUKA-

stop hOtspUrz!!!!

emmm ni plak selepas 2tahun berturut2 jOin pesta konvo!!! sampai kurus jdnye!!! hahaha.. kurus tak de kaitan ye ngan pesta konvo!!! so utk pesta konvo 37 hOtspUrz ni just belakang tabir je.. seronok tgk family2 pesta yg pernah hOtspUrz knl mse pesta 36 menjadi MT utk pesta konvo 37.. Sorry coz tak byk pun membantu + tolong korg.. bkn ape.. just nak tgk korg nye idea + perubahan yg korg cuba nak wat.. its ok coz everybody have their own ideas.

- yg paling hOtspUrz ingat muka keriangan semua family pesta 37 di saat malam perasmian pesta konvo 37!!!!- coz kepuasan dan kesyukuran yg korg rse mlm tuh pernah hOtspUrz rse b4 neh.. huhhh... nak nanges pun ade kan.. coz mcm tak caya yg kita sbg MAHASISWA UKM mampu mengendalikan ape2 program!!!! hehe.. wah ayat mcm YB da..

and lastly PESTA KONVO 38 atao pun GENERASI PESTA KONVO 38, hOtspUrz da menjadi GRADUAN UKM!!!! huhu..
so all the best to GENERASI PESTA KONVO 38!!!! ingat ape yg hasil pd malam perasmian dan sepanjang pesta konvo ada hasil keringat dan juga USAHA anda semua GENERASI PESTA KONVO 38!!!!

good LUCK ya!!!