hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

9:48 PM

Kembali MengHANTUI hOtspUrz!!!

Posted by hOtspUrz

Adoi!!!! serabut da otak neh!!! tetibe plak jmp website yg jual aircraft model!!! nak borong semua tak mampu!!! tp teringin gler nak beli!!! klo bley nak beli complete set!!! siap ada runway, aerobridge, lori tangki minyak, bus arghh semua lah!!! spe nak bg FREE!!!!! haha.. yg paling murah myr75!!! not including postage!!! tu pun bukan nye aircraft tp accessories - aerobridge..

Model B737-800 ni plak harga myr95!! huhhh ni la model aircraft paling murah... tp... ingat nak beli model B777 dlu.. arghhh.. mne 1 neh!! at last tgk je dlu.. coz gaji tak masuk lg.. duit dlm wallet tak cukup.. hahaha..

da hmpr tiap2 hari hOtspUrz buka website neh coz nak tgk2.. mne tau tetibe dia wat sales ke.. hehe.. bley dpt discount.. haha..

emm klo beli aircraft je tak beli set airport service neh tak lengkap plak.. adoi.. klo da aircraft myr120 + myr 75 = argggghh bankrupt hOtspUrz mcm neh!!! emm comel kan set airport service neh.. haha.. korg jgn plak pk yg hOtspUrz nak main sume neh.. hOtspUrz nak beli sume ni just nak wat koleksi je.. coz hOtspUrz sgt2 minat ngan aircraft model.. so klo dpt 1 set lengkap lg la best...


emm ni la model B777-200ER.. adoi smart btol lah!!!!angau da neh ngan model neh.. NAK BELI!!!! klo la hOtspUrz dpt free model ni adoi tak tdo malam jwbnye.. mana taknye bunyi enjin kuat sgt.. huahahaha.. da giler da hOtspUrz!!!... skg ni hOtspUrz target nak beli B777-200ER ni dlu pas dpt gaji!!! huhu.. doakan ye spy hOtspUrz berjaya beli!!! so t klo korg nak g travel mne2 meh la tumpang hOtspUrz naek B777-200ER neh.. hehe

emm klo beli aerobridge neh t korg yg nak g melancong tuh tak yah la naek tangga mcm airasia.. so tak de la letih.. haha..haiyooo. pe neh.. klo da alang2 beli tuh niat nak beli set yg lengkap.. so kepuasan pun dpt.. tp ble tgk wallet n tgk plak akaun kat maybank emmm... sabar2 ye hOtspUrz..

so harap sgt gaji bulan neh dpt la hOtspUrz beli ape yg dihajati.. aminnnn..

0 comments: