hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

11:22 PM

hOtspUrz + aircraft..

Posted by hOtspUrz

Alhamdulillah!!!! akhirnya sesuatu yg dinanti2kan telah dpt menjadi hak milik hOtspUrz!!!.. siyes lme gile mengidam benda neh.. tp sbnrnye tak dpt yg btol2 tp at least ada daripada nan ado.. hehe.. actually hOtspUrz nak beli aircraft malaysia airlines livery coz dlm collection hOtspUrz xde lg malaysia airlines.. yg ado Airasia.. tp xpe boeing livery pun boley...

hOtspUrz beli online kat flyhigh collectible.. byk beb model2 aircraft.. huhh bley angau klo tgk lama2 web tuh.. hehe.. malaysia airlines new livery nampak style tp tgk harga adoiiiii mYr 180.. huhu.. so simpan dlu angan2 tuh..


so for this time hOtspUrz beli 2 buah tau!!! haaa mampo?? nak beli aircraft?? tony pun wat bank loan.. mas pun wat loan jugek nak beli.. tp hOtspUrz xpayah nak wat loan pun.. cukup je simpanan teros beli.. hehe.. hOtspUrz beli Boeing 777-300ER dan Boeing 747-400.. hahaha.. style lah.. so dlm collection hOtspUrz ade Airbus A320-200 (AirAsia), Boeing 777-200ER (Delta Air Lines), dan spt dlm gambar di atas tuh..

kali ni hOtspUrz beli aircraft yg siap ade landing gear!!! haaa.. baru bley nak main2 atas lantai.. hehe.. landing gear tau tak ape?? tak tau?? hehe.. landing gear tuh tayar aircraft.. tp agak tak syoknye aircraft yg hOtspUrz beli ni sbnrnye kecik je!!! 1:1000 (miniature diecast!!!) kecik sgt2.. but lawa tau.. siyes cat livery dia mmg perfect!!! nampak real!! lagi pun model yg hOtspUrz beli neh sbnrnye official merchandise for BOEING company!!! so mmg kemas giler la dia punya cat... aircraft ni under brand hogan..

so lps ni target hOtspUrz nak beli aircraft malaysia airlines pulak!!! myb akan beli model Airbus A330-300 malaysia airlines!!! harga?? myr125... spe nak sponsor?? hehe..

0 comments: