hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:51 PM

LepaQ at Jeti mErbOk...

Posted by hOtspUrz

Spjg keje kat hOmetOwn neh, klo nak hilangkan busan apa lg keluaq melepaq ngan aman.. klo bukan ngan aman pun ngan member sekolah akmal.. emm at least dpt la hilang kan sket kebusanan yg melampau2 neh..

so destinasi yg seterusnya hOtspUrz menghilangkan kebusanan adalah jeti merbOk!! emm seingat hOtspUrz pnh lalu je kat jeti tuh but tak pnh singgah.. so ble aman ajk g lepak2 kat area jeti merbOk tuh ape lg hOtspUrz pun ckp orite!!!.

gmbr kat ats ni sbnrnye adalah muzium bakau.. (aman la gtau) tp hOtspUrz xdpt nak g tgk kat dlm muzium tuh coz da tutup.. waktu melawat dari pkl bpe ntah sampai pkl 5 ptg je.. adoi.. so tgk dari jauh je lah. da mcm resort pun ade...

aman dengan gaya key hell nya. haha.. kat jeti ni sbnrnye ramai org ngan memancing.. aman gtau tempat ni mmg ramai klo time2 cuti.. tp aman suka p memancing naek boat..

haaa.. tau tak tuh ape?? iglo???haha.. tuh sbnrnye simbolik kepada tempat pembakaran kayu bakau utk dijadikan arang.. so btol la kot aman ckp kat cni ada muzium bakau.. hehe..

so hOtspUrz close-up sket kat iglo neh!!! haha... besar gak bende alah neh.. so klo korg nak tgk real dtg lah kat jeti merbOk neh ye.. jOm jalan2 KEDAH!!!. hehe. promote sket..

So lps jalan2 kat area jeti merbOk, hOtspUrz g plak kat area laguna merbOk!! so sungai neh nme hOtspUrz XTAO!!! tp dia mengalir ke jeti merbOk.. kat area laguna merbOk neh tak dijaga ngn btol dan di bersihkan tempatnye so agak suram la sket.. jeti pun da rosak2.. but have a nice view tau.. kat area sini ade monyet ngah bergayut.. teringat monyet kat UKM.. haha..

so lps gmbr style hOtspUrz!! gmbr aman plak. dia pun nak gak gmbr2 yg style.. haha.. aman ape lg amek la letak kat fb hang!! hehehe..

so ape pun cukup2 la wat waktu neh.. cau..



0 comments: