hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

11:43 PM

hOtspUrz - Hang Out with aman + arep...

Posted by hOtspUrz


emm If memory serve me right, da hampir 4 bulan xjmp arep coz last jumpa time wedding dia kat gold coast kelantan.. So last wednesday (27/4/2011) dpt la jumpa blk.. but actually da nak jumpa a week b4 that coz arep dtg penang (jawi) g kursus. tp at last minutes cancel coz on that time rush sgt2.. so last week arep dtg lg penang.. then ktorg plan semula nak jmp kat area seberang jaya..
hOtspUrz plak ajk aman jOin sekali coz lg best klo beramai2 lepak.. ramai kah?? ok la kan 3 org.. hOtspUrz n aman g bersama dari SP dlm pkl 7.45pm coz nak jmp kat check point hospital seberang jaya dlm pkl 8.30pm..
lps je jmp kat check point ktorg decide nak g Jusco Seberang Prai City.. just jln2 n mkn!!!! ktorg lepak sampai la pkl 10 mlm coz as usual shopping mall pun da nak tutupkan ngn arep plak kne masuk blk tempat dia training b4 11pm..
thanks ya arep coz blnja ktorg mkn malam tuh.. hehehe.. makan free byk VITAMIN "F"..

0 comments: