hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

9:02 PM

Next Target.... Malaysia Airlines B747-400

Posted by hOtspUrz

Emm agak lama hOtspUrz x megupdate belog ni.. Da bersawang sangat da nih.. Nak kata sibuk xde la sgt.. cuma letih je.. balik kje terus tdo dan xde masa nak belek2 belog.. nak update lagi la... 


Tp yang penting bab2 membeli kapal terbang, hOtspUrz tak ketinggalan.. most of the day mesti kne update dengan info2.. Makanya untuk bulan 5 ni hOtspUrz da booking this baby!!!!!

siyesly can't wait for this baby landed end of this month ato early nxt month!!!.. 

Tapi kan klo nak diikotkan plan hOtspUrz masih lagi tak menjadi.. Jika korg setia ngn post pasal collectible item hOtspUrz mesti korg perasan.. hOtspUrz sbnrnye target nak beli Malaysia Airlines B777-200ER.. Tp sampai ke saat ini hOtspUrz masih lagi belum dapat memilikinya!!!!. emm nak buat macam mana...tak de promotion lagi.. So yg datang depan mata dengan price yg cantik.. Xkan nak pejam aje kan.. so grab la selagi stock masih ada.. hehehe...

0 comments: