hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Emm dde gaya model?? ueakks.. haha.. ni mase kami ber4 g jln2 area Putrajaya. emm tarikh tak ingat plak.. best giler bley hang out sme2 cm ni...seharian bejalan2..

Suka plak tgk pic ni coz pose karmen yg bajet cun... hoho.. jgn marah ye makcik.. ni kat tepi tasik Putrajaya.. amek angin kat c2.. tempat ni memang cantik...
Gambar yg tlh di edit.. haha.. tp nape aku tdo ea?? pape pun peace no war!!!!.. lawa banget gambar ni.. bertingkat2 plak...

Flying without wings???? or now everyone can fly?? emm now everyone cannot fly from KLIA EAST @ Labu coz airport tuh da cancel.. hahaha.. jdnye aku ngan amin flying kat wetland Putrajaya la...haha sengal kuase 3... pose nasir bley wat cover album r.. artis tuh!!!! nak sign!!! (bc dlm nada gediks) hoho...

Budak ber4 ni tgh ketagih nak maen kayak.. tp rescue boat rosak, jdnye tak bley la nak berkayak2 kat tasik tuh.. haha.... sedey sgt!!! tp dpt amek gambo kat area tasik pun jadi lah.. cumil tak bdk ber4 dlm gambo nih??... Sepatutnye dlm gambo ni ber5 tp sivan tak dpt join ngan ktorg g jejln kat putrajaya.. emm nak wat cm ne da pujuk pun tak dpt... dia ada hal penting....
Lepas drp ni kami ber4 g ALAMANDA PUTRAJAYA... jln2 kat sne plak.. tp tak nak cite pe yg berlaku.. coz rahsia kami ber4 je... hoho..





0 comments: