hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:39 PM

Wajah dolo2....... huhu kelako sgt...

Posted by hOtspUrz

Emm 1stly klo korg nak gelak sambil melompat2 ato guling2 pun aku tak kesah.... coz aku pun da bis da gelak giler ngan cousin aku.. gambo2 nie aku capture kat kuantan (rumah pak ngah aku) gune hanpoe je... ehh... tao ke korang aku yg mne 1?? emm cube teka... Yg dukung aku n cousin aku tuh my mum lah.. time muda2 dolo2 tak pakai tudung taw.. tp skg ni da blk haji, emmm cm ustazah plak.. hahaha.. lawak je.. SAYA SAYANG MAK SAYA!!!!!! ANDA BAGAIMANA??.. bout da location of this pic?? emm i dont know.. tp aku ade tgk tahun gmbo ni.. 1985.. emm maknenye mse ni umo aku 1 tahon la... coz aku lahir pada tanggal 8 september 1984.. wah bocor umo aku ea.. cousin aku nih sme umo ngan aku.. nama dia mohd effendi mukhtar
emm nie plak kat depan rumah aku.... haha.. aku dpt cam tuh tp kete tuh bkn kete aku.. KW 226??? ntah le kete sape.. pak ndak aku kot.. tp dlm gmbo ni tak de pun anak pak ndak aku.. yg ade cousin aku eddy (anak pak ngah aku) n abg aku (boy or baril) .. aku?? yg mne 1 ea???.. cari la sendiri.. hoho.. emmm uno aku time ni tak ingat.. coz tak de tercatat pape kat gambo asal... tp aku rase cm skolah rendah kot...
Nie plak, klo tak salah aku la mse kenduri kawen kat rumah pakkkkk..... emm tak ingat.. tp tempat tao kat penaga, kepala batas penang.. haha.. Dlm gambo ni ada aku, my bro (boy), kak long (anak pak ngah) n Ain Munira aka mulot becok haha (anak pak ndak)... Thanks K.long coz tumpangkan mat g kuantan.. klo tak xde la gambo nie.. PEACE!!!!
HAHAHAHAH..wakakakaka... kelako giler!!!!! ni la wajah kak long aku!!!!! rambut cm abu bakar elah da.. haha.. gelak sambil guling2.. mse 1st time tgk gambo nih ngan cousin aku, ktorg gelak gile.. mne tak nye beza giler skg nih.. emm kak long aku nih skg da ada 2 org anak da pun... gambo ni amek kat depan rumah aku.. dlm gambo ni klo korg perasan ada org kat blkg.. emm tuh my dad....

emm okay lah setakat nie je utk tatapan korg.. but utk mengakhiri coretan kali nie aku serta kan gambo yg agk baru... emm tp da 3 thn lepas (mse k.ngah kawen-kuantan)... gambo aku ngan cousin aku...
Nak bg clue kat korg soh teka mne 1 muke aku mse kecik2 dolo.. berdasarkan gmbo diatas sekali... okay la arigatokuzaimastak.........

2 comments:

dashoff said...

haha..lawak

sWeEtSouRmiLK said...

hahahhah...cute nyer bg shidi mase kcik2...
msti kcik2 lgk dh suke skat or nih....
lalalalA..