hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

2:25 PM

hOtspUrz aka sUpErpEnGaPit!!!! haha...

Posted by hOtspUrz

haha.. percaya ato tidak hOtspUrz dipaksa menjadi pengapit!!!! emm sume ni gara2 cousin aku (faisal aka aisyan) tak de spe2 nak jd pengapit dia.. Adik cousin aku plak (fadzli) xnk coz dia pun nak kawen gak bln dpn... katanya tak nk jd pengapit coz t hilang seri pengantin!!! arghh!!! alasan.. emm dlm menghitung hari menjadi pengapit, nasib baik la hOtspUrz ade baju melayu kaler purple!!! tp sempat mintak my mum kecikkan sket coz maklumla skg ni da tak pakai saiz XL.. ahahaha..

Sebelum bertolak ke Kuala Kangsar, Sume sedara mara area Kdh bkmpul kat Kulim.. perghh hOtspUrz tpkse bgn awl dowh pg tuh coz kne g Kulim pulek.. Sampai je kat Kulim aku plak kne perli coz da mcm pengantin la pulek!!! haha.. lambat lg... Dalam pkl 9pg btolak ke Kuala Kangsar.. Sampai je kat KTM kuala kangsar ktorg tunggu plak rombongan dr KL.. emm dlm pkl 11.30pg teros g Masjid Taman Kuala Kangsar utk majlis akad nikah.. huhhh tetibe plak aku yg sejuk tangan... haha kelako btl..Emm dgn 2 kali akad sah la Faisal & Aini!!!! Tahniah.. Tp sempat gak cousin aku ni bengang coz pakcik aku plak yg ckp tak sah utk 1st akad.. ahaha..

Huhu.. malu seh hOtspUrz time nak g mkn neh.. mne tak nye 1st time jd pengapit!!!! ..Perut time ni lapo gle r coz lmbt la pulek majlis.. Pkl 2ptg br rombongan pengantin lelaki g rumah pengantin perempuan...mse mkn sume senyap je coz lapo.. hahaha Mkn jgn tak mkn...

hOtspUrz sempat posing lps mkn.. erghh.. kenyang!!! hhahaha.. kat majlis nih tak hbs2 hOtspUrz jd bahan utk cousin, makcik n tok aku.. mne taknye dorg ckp lps ni majlis aku la pulak kot!!!! arghh aduyai!! pe kes ni.. lmbt lg la!!!.emm

emm tpkse la hOtspUrz berdiri dlm rumah... malu beb time neh..yg tension plak pengapit utk pengantin pompuan agak tua r!!! arghhhh!!!!!

haha.. selesai sudah majlis!!!! hOtspUrz keriangan nak balik pulak.. letih dowh!!!! pape hal pun tunggu majlis Sebelah pihak lelaki pulak!!! pada 11 Julai 2009!!!!!
Selamat Pengantin Baru!!!
Faisal & Aini
Fadzli & Miza

0 comments: