hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Senarai Pentadbiran Hospital Serdang!! Nama hOtspUrz bakal ade kat board tuh.. Ketua Jabatan Nutrisi.. haha

huhu.. time cOver gler nk amek gmbo.. huhu malu beb.. tp sblm tuh sempat hOtspUrz bc pe yg ade kat board tuh.. semua tuh knowledge tau!!!

Korang cam tak kePala spe tuh?? emm dia nie mantan YDP.. tak de kuasa VETO!!!!.. Pura2 wat tgk kat board pulek.. da la b4 tuh dia ngorat mak guard kat hospital tuh.. ingat ko dpt mak guard tuh ko bley wat pe ko suka?? haha Peace

Emm rajin btol misee tuh.. sensorg je wat kije!!!! em ke main YM?? huhu.. tp mse hOtspUrz g sne dlm pemerhatian sume misee baik2 belaka.. peramah la jugak. tak de yg emo2!!... tp yg penting sempat hOtspUrz skodeng 3 awek misee pelatih!!.. haha

Uncle ni kesian kat dia coz seluruh bdn dia terbakar sejak lahir!!!!!.. sb tuh kaler gelap.. emm tak smpi hati nak tgk!!! huhu.. uncle sebelah dia tuh.. sakit KEPALA.. dia ckp da sapu ubat cap KAPAK tp tak sembuh.. teros dtg hOspital..

Isyh2 lupe lak gtau ward mne hOtspUrz melawat ye.. haaa ni la ward 7D (Urology)... hOtspUrz sbnrnye g melawat pakcik Jefri (lab assistant Fak Kejut).. tak knl pun tp arep yg ajk g melawat.. emm pe salahnye melawat org sakit kan.. Pakcik Jefri ni kne DEMAM PANAS.. sampai menggigil seluruh badan!!! wah takotnye.. coz setau hOtspUrz demam panas ni bkn bley wat main2 coz bley maut!! n mcm2 side effect.. haha.. ntah ler..Tp pakcik Jefri ni kne tahan kat ward lme la coz nak kuarantin n nak observe demam ni.. coz skg ni kan 1 dunia bimbang ngan Influenza A H1N1

Mse nak balik sempat lg amek gmbr neh.. wat kenangan coz dlu nak cabut gigi kat klinik ni la.. tp hOtspUrz pilih hosp Kajang.. haha..

0 comments: