hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

9:48 PM

hOtspUrz - Trip tO KLIA

Posted by hOtspUrz

hOtspUrz ikot arep aka Mantan YDP KIY g KLIA utk amek tiket coz hv problem with online ticketing booking.. Trip to KLIA bermula di Putrajaya Sentral.. emm harga tiket frm PJS-KLIA for return is MYR 12.40. Best tau naik KLIA Transit neh.. haha.. proud as Malaysian coz Malaysia pun ade train laju.. Perjalanan mengambil masa dlm 15minit.. sekejap je da sampai ke KLIA. Tp permandangan sepanjang perjalanan memang menarik n indah!!!

Mr Arepo aka Mantan YDP KIY!!!.. haha wat2 tido pulek.. tp sblm nak tdo tuh sila baca pada notis kat tingkap ye!!! (utk maklumat lanjut tgk kat pic bwh)...hahaha


Sepanjang perjalanan hOtspUrz tak habis2 tgk permandangan yang terhidang sepanjang perjalanan..

Emm hOtspUrz menang lOtEri!! haha.. bkn la.. tu tiket arep nak g KK bln depan... Pic ni capture mse nak g Anjung Tinjau!!! 1st time hOtspUrz g sne tau coz b4 ni tak taw pulek ade anjung tinjau neh.. Anjung Tinjau ni tempat utk nak view Airport, Aero Bridge, Aero Train n Satelit Building utk International boarding. Ramai gak org lepak2 kat c2 n amek gambar aircraft..

Ni la hasil yg hOtspUrz capture tp tak clear la coz guna hp je utk amek gambar ni.. lain la klo guna DSLR!!!... Gambar ats tuh ade 3 Boeing 737-400 dan 2 Airbus A330. Sume tuh utk penerbangan domestik. Gambar bwh pulek Boeing 737-800 ni pesawat yang MAS sewa utk menampung kekurangan pesawat..


Malaysia Airlines Ticketing Counter.. Mase g tuh tak ramai pun org.. tp b4 masuk kne amek no tau.. emm kelas ape?? economy or business?? kat dlm ofis ni ade model2 kapal terbang MAS!!! wah hOtspUrz teruja r!! klo la dia bg free kompom2 hOtspUrz amek.. haha berangan!!!!

MH-Malaysian Hospitality.. This is MH.. huhu..comey r stewardess neh!! klo la hOtspUrz dpt emm wat kenduri kesyukuran!! haha berangan lagik!!!... tp pape pun hOtspUrz proud ngan Malaysia Airlines coz voted as World's Best Cabin Staff 2009!!!!!

0 comments: