hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:44 PM

jOm sukan d'KONVO...

Posted by hOtspUrz

huhu.. br je pas hbs program jOm sUkan d'KONVO.. Program baru yg dianjurkan oleh Sekretariat Pesta Konvokesyen Ke-37... Program yg sgt membrangsangkan dan meriah cuma tak cukup grand je kot.. haha.. just my oppinion okay.. but pape pun TAHNIAH to Pengarah Program.. Flora!!!!! itu lah hasil setelah penat lelah sepanjang menuju ke destinasi.. wah.. huhu.. tak de pape pun nak komen.. just agak keciwa ngan komitment ajk!!! huhhh. most of the year PK dihantui ngan komitment.. nak wat cm ne kan.. susah nak terapkan semangat family neh.. emm.. td pun tetibe je sejarah lme berulang kembali!!! haha.. hOtspUrz terlebi suda.. teremo sket.. mne taknye ble post mortem bpe kerat je yg ade.. huhu.. tp SYABAS kepada yg ade pd post mortem td.. Korang memang berani!!! coz korg telah pelajari somethings from that post mortem.. pape pun nak wish gud luck utk nxt program:

Karnival Konvo ICT UKM start 3 OGOS 2009....


thanks 4 everythings... tingat r memory pesta konvo 36!!!!

1 comments:

babyrexa89 said...

tq2..hehehe..
mmg mcm tu komitmen org..
nak jadi paku..nak kena tukul slalu.. haha.. nasib baek la floe jenis takut dgn tanggungjawab..
kalau dah kena ngan tanggungjawab tu.. kena la tanggung dan jawab kan??.. haha.. xpela,abg syidi.. nak emo pun,post mortem org yg wat kije lak disalahkan..x best la.. org yg x wat kije.. mestila x kena ngan tempias..