hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:16 PM

Radix Fried Chicken!!!

Posted by hOtspUrz

Radix Fried Chicken?? ape tuh?? haha ni la restoran makanan segera yang memang sejibik tiru KFC, cuma dorg ni tekankan kpd ayam organik!!! emm 1 st time hOtspUrz g sne.. haha.. tu pun mlm b4 blk UKM.. mse g radix ni pun cm kebetulan gak coz mula2 ajk aman aka dewa bundle dia jual mahal, ckp nak g jmp client.. emm aku plak mlm tuh kebusanan + kelaparan sket.. haha jdnye sj kuar rumah jln2 nak cr burger.. tetibe aman plak msg ajk g radix..

aku plak time tuh pakai short je.. da ingat nak beli burger tepi jalan je.. haha....
msk je radix ni da semacam da.. ramai plak pakcik2 berkopiah n serban!!!!! makcik2 bertudung litup!!! wah.. negara mane kah aku msk neh... hOtspUrz n Aman aka Dewa Bundle berselur PENDEK!!!! aurat!!!! haha..

Mse Q kat kaunter sempat r borak2 ngan aman n hOtspUrz ni 1st time dtg cni.. jd cempera la sekejap!! mne tak nye tgk je menu radix FC ni da sejibik sme ngan KFC!!!! huhhu.. dlu kaler merah radix ni tp skg ni da kaler oren.. aman g tau radix tkr kaler ni sb xnk kne saman ngan KFC.. haha ye la spe tak saman klo sume sme!!!!!

beratur nih agak lme r coz ayam dia goreng sket2.. nak bg fresh la katakan.. emm

haaa ni la menu hOtspUrz nme menu neh chicken delight 1. ayam 2 ketul 1herbs 1spicy, bun, coleslaw, mashed potato.. tp rse cm tak bley r nak compete KFC.. from my oppinion la.. haha jgn marah peminat radix aka HPA.. haaha.. coz ayam KFC lebih sedap n terase pedas n herbs... haha.. air radix cola plak cm manis sgt!! emm dr sudur budak FOOD SCIENCE UKM neh.. cm tak sesuai r nak minum byk2.. nak diabetes ke?? haha

pape pun mlm tuh best coz tak de la busan sgt n kenyang... ahha.. pkl 12 tgh mlm bus blk UKM!!!!

0 comments: