hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

6:30 PM

Kenduri Kawen Cousin!!!

Posted by hOtspUrz

hOtspUrz balik kenduri neh meninggalkan cousin kat ukm yg tak nak blk kenduri..coz maklumla budak 1st year tak tau lg nak blk sensorg.. kunun2 la tuh.. huhu.. g mid sensorg bley je.. haha.. hOtspUrz ngan family btolak dr SP dalam pkl 10pg r coz mlm sblm tuh da g tolong menolong da.. tolong la sgt.. tp yg sedihnye tetibe duit mak hOtspUrz hilang rm100!!!!!! spe la panjang tangan.. niat nak guna duit tuh nak sedekah utk pakcik..emm...

emm tetibe hOtspUrz kne lg jd PENGAPIT!!!!!!! nak wat cm ne kan klo da hensem neh sume org tarik!!! hahaha.. senungguhnya hOtspUrz malu GILER!!!!! mne taknye last kenduri kat rumah perempuan tak pe gak coz tak de org kenal hOtspUrz.. kali ni kat rumah cousin sendiri, ramai la pakcik,makcik sedar mara yg kenal ade kat kenduri tu.. emm arghhhh..

Ini la cousin hOtspUrz, 2,2 lelaki, Pasangan sblh kiri Fadzli & Miza, sblh kanan plak Faizal & Ani... best gak r kenduri 2 pasang sekali gus coz bley berjimat, meriah sb ramai giler yg hadir tp yang tak best nye ke2 2 pasangan tak bley lebey2 kang overshadow plak.. kesian pasangan.. haha.. pape pun kenduri tuh memang meriah dan berjalan lancar..
Selamat pengantin baru, semoga kekal abadi,
bahagia ke anak cucu, semoga murah rezeki,
alhamdulillah bertemu jodohnya, lalala da tak tau lirik!!!

hOtspUrz with fendy cousin yg br bis bljr MU, skg da kije kat petronas.. emm hOtspUrz je yg tak hbs2 bljr lg. emm sedis btol.. haha

haaaaaaaaa mase kenduri tu acara ni la yg ditunggu2 selain drp acara pengantin berkaraoke!!!!.. tak sangke gak kan mse kenduri kawen pun ade geng makcik2 opss makcik la plak melakukan exersice!!!.. sbnrnye dorg ni wat tarian poco-poco lor siap ade terselit tarian irama malaysia!!!!...

0 comments: