hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:28 PM

Menu Bulan Puasa hOtspUrz

Posted by hOtspUrz

huhhhh!!! dahaganye bulan2 puasa neh!!!!.. setiap kali g bazar terfikir nak beli air ape... emmm but for this year, almost everyday hOtspUrz beli AIR JAGUNG!!!! AIR JAGUNG!!!! AIR JAGUNG!!!!... emm ntah la ngidam ape sampai tetiap hari beli..
dpt plak air jagung yg kaler oren2 sket mcm dlm picca ats tuh!!!! huhhhhh heaven!!!! tp yg bestnye berpuasa kat ulu yam ni makanan MURAH!!! murah la klo nak compare kat bangi and selayang.. haha.. coz air jual RM1.00 je!!! kat tempat lain da RM2.00 sebugkus!!! haha..


emm ni plak menu berat yg selalu gak la hOtspUrz beli.. da tak tau nak mkn pe.. beli je nasi tomato.. haha.. nak beli mee bandung tak de plak kat area ulu yam neh.. teringat mee bandung muar kat bazar bangi pkns n shell!!! huhu.. miss all those things!!!!!....

kdg2 hOtspUrz beli 2 bungkus coz utk sahur.. malas nak kuar 2 3 kali.. coz da la duduk dalam HUTAN!!! haha..

nasi putih + daging merah plak menu hOtspUrz ble kuar bebuka ngan office-mate!!!.. ok la kan coz da agk busan makan nasi goreng je.. yg paling best nasi putih + daging merah kat jalan nak g kuala kubu baru.. nama kedai tak ingat but their service memang cepat.. makanan pun not bad.. sedap!!!

emmm ni plak menu sampingan!!! stp kali g bazar mesti beli kuih.. huhu.. lapaw!!!! selalunye beli karipap.. but samosa pun selalu gak.. hehe


ngah makan je tetibe teringat karipap dan samosa starkiss!!! terus potong stim!!!!! hahaha.. nak tau knp?? emmm jumpa hOtspUrz then korg tnye.. ok!!!!!

0 comments: