hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:30 PM

New Environment, New Atmosphere & New Life!!!

Posted by hOtspUrz

Alhamdulillah... murah betul rezeki yang Allah kurniakan kpd hOtspUrz!!! AMIN.. syukur sgt2.. mana tak nye kerap la plak hOtspUrz bertukar kje.. lps satu satu tukar... bermula ngan dpt offer jd R&D exec kat pharmaceutical company kat bukit jalil (tp hOtspUrz decline awl2), dpt offer kje kat pertanian pertiwi dan kami food.. tp hOtspUrz pilih utk kje kat pertanian pertiwi... sempat kje 2 bulan (huhh azab kje cni coz position qc inspector je) - tak nak komen panjang.. hehe.. pastu tuh benti dpt plak kje kat kami food (call tnye ade lg tak vacancy - then dorg ckp still ada kje kosong, so kje la kat tempat yg pnh decline dlu.. kat cni sempat kje SEBULAN JE!!! huahaha.. kje as a QC exec cum Production Planner!!! huhu.. kje ok but company hampeh.. huahaha.. sorry to said.. mls la nak komen t tak pasal2 kne saman.. huahaha.. so hOtspUrz try nasib call saudi burger.. tetibe dorg ckp ade vacancy utk R&D exec!!! so apply la... 2 kali INTERVIEW!!!!! letih beb kne ulang alik KL - SP utk 2 minggu coz blk interview...



So skg ni hOtspUrz da dpt kje kat saudi as R&D exec!!!! huhhh.. hOtspUrz tak bley nak share or nak tulis sumtin yg bkaitan ngan saudi coz t kne saman plak.. coz hOtspUrz da sign utk menyimpan sume rahsia!!! huahaha.. yg penting korg beli produk saudi n let me know any comment or suggestion.. hehe.. lots of product yg saudi produce so g pasar raya beli salah satu dlu then rasa.. hehe..
Saudi's mission to become the market leader in terms of volume SHARE, QUALITY, INNOVATION, SERVICES AND PROFITABILITY!!!!
GOOD FOOD GREAT TASTE!!!!

so just for ur information saudi skg ni ade 4 level of branding!!!
a) Saudi Gold TOP CHOICE!!! (premium quality product)
b) Saudi Gold (superior quality)
c) Farm's Gold (lower cost without compromise QUALITY!!!)
d) Home Cook (for food services)

2 comments:

Anonymous said...

sy da cuba produk2 saudi nie..xbaper sedapla..

hOtspUrz said...

huhu.. ye ke xbpe sedap..emm produk ape ea yg dicuba tuh??