hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:55 PM

hOtspUrz... My Uncle is The BEST....

Posted by hOtspUrz

Terlebih dahulu hOtspUrz nak ucapkan Selamat Berpuasa kpd sume pembaca blog hotsclopedia neh.. edak le diketahui ramai mne.. ade kah?? haha..
emm knp plak hOtspUrz kali neh?? tetibe je gmbr kat atas "my uncle is the best".... pape pun cute tak gmbr kat ats tuh?? i mean baju baby tuh?... haha.. klo korg sume tak jelas sgt ngn gmbr di atas neh korg cuba tgk gmbr kat bwh neh plak ye.. xnampak lg ke?? emm maknanye korg pun da mcm hOtspUrz!!! kne tmbh "power" spec lg!!! haha.. maklum la selalu on9!!! mata asyk dekat je ngn monitor laptop @ komputer.. so bg yg belom wat spec dialu-alukan ye.. haha..

emm mesti korg tertanye2 knp la plak hOtspUrz neh? buang tabiat ke?? ato pun da kemaruk sgt nak anak?? hahaha.. adoi.. sensitip... coz lately neh byk soalan2 berkait ngan penghasilan zuriat.. haha.. kahwin lor..

actually hOtspUrz baru dpt anak buah yg ke 6!!!! haaaa...this year dpt 2 org tau!! 2 2 pompuan.. adoi leceh la sket!! dlm 6 org anak buah sorg je lelaki!!! haiyooo kepupusan kah??

hadiah ni utk akak yg sulong.. baru je bersalin jumaat lepas.. gmbr baby xde lg coz baby dlm hospital kne demam kuning!! so hadiah ni bg kat akak je la.. nama baby tuh klo tak silap la aleena.. nama penuh?? knp korg sibuk?? ngee.. hOtspUrz pun xsure!!!..

tadaaaaa. ni la hadiah yg hOtspUrz bg kat akak.. siap ber"riben".. haaaa. korg ado?? haha. pape pun doa hOtspUrz kpd anak akak "mudah2n menjadi anak yang solehah di dunia dan akhirat"..

0 comments: