hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Ya!! mmg saya tak stress pun.. walaupun call untuk arrange interview tp di balas dengan " oh sorry Mr Ahmad, we already have candidate for that position coz u r quite far from here to attend interviw".. hOtspUrz xmarah!! just reply orite thanks ya.. emm xpe mungkin itu bukan rezeki hOtspUrz..

Blk kje ptg td dpt msg.. member diploma dlu..emm dlm msg gtau eh ko tau tak ina dpt kje JAKIM jd penolong pegawai tek makanan, farhana plak jd PPTM kat tempat ko praktikal dlu.. bdk yg kedekut ilmu tu jd PPTM kat sarawak.. yg selenge neh dpt PPTM kat kelantan.. errr sorg lg plak kat sg buloh." huhhhh...

but ayat yg power sgt diterima "emm ko ni yg DEGREE xde ke dpt panggilan intvw kje gomen?"
nak wat mcm mne kan.. tak de rezeki lg.. InsyaAllah suatu hari nanti ade la rezekinye..

untuk sedapkan hati hOtspUrz!!!
"saya suka dengan kje saya sekarang ini!!! hari-hari saya gembira ngn kje saya.. saya enjoy sgt2 saat2 bekerja kat sini.. Bos saya sayang sgt kat saya!!! internet kat tempat kje saya tak diblock pun!!! nak on9 24/7 pun boleh... blah... gaji saya akan dinaikkan... tp xtau bila..

0 comments: