hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Nie la kje dikala kebusanan!!! haha.. 2 hari je beb nak build SEBUAH international airport!!! ngeee.. MAHB sila kontrak kan LCCT kpd hOtspUrz ya next time.. sure dlm mse 2 hari da siap.. hahaha.. siap?? siap berangan boley lah ye.. pape pun for ur info ni la hasilnye bila hOtspUrz kekeringan dana untuk membeli Airport Mat!!! so download la pape yg patot then try wat sendiri.. haha.. ala lg pun hOtspUrz nye airplane collection utk 1:400 scale baru ade 3 jer.. xperlu kot nak ade airport sendiri!!!

haa skg ni nak cite sket pasal hOtspUrz International Airport neh.. ce cite ce cite.... this airport ade 2 terminal ye kawan-kawan!!! terminal A untuk narrow body airplane dengan kapasiti 7 gates utk satu2 masa.. dan sesuai la utk B737 series, A320 series, B757 series, TU204 series, MD80 series, B717, emm pe lg ea?? arghh cukup2 lah.. then terminal B utk wide body airplane dengan kapasiti 5 gates utk satu-satu masa.. so wide body airplane termasuklah A300, A310, A330 series, A340 series, A350, A380, B767 series, B777 series, B747 series, DC 10, MD 11 dan lain-lain ye.. emm this airport hanya ade 1 je runway!!! cukup la kan.. traffic pun ade la busy sgt!!! hahaha. berangan!!!! huhu.. pape pun layannnn je....

emmm knp hOtspUrz International Airport??? errr habis tuh?? nak letak nme apo?? suka hati hOtspUrz la.. da hOtspUrz wat sendiri.. letak la nama sendiri.. huahahahaha.. emo pulek!!!.... ngee...

cukup2 berangan ye hOtspUrz!!! emm tingin nak tmbh collection utk die cast airplane!! tp kne saving utk raya!!! arghhh raya da dekat!!!! (eh hOtspUrz PUASA dulu ye!!) hehehe.. so tpkse la saving dan hold dlu niat nak tmbh collection..

0 comments: