hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Ya ALLAH!!!! kau buka kan lah pintu rezeki aku seluas-luasnya!!! Sesungguhnya aku tak terdaya lagi untuk meneruskan kerjaya aku disini!!!!.....

Hari Khamis (27/10/2011) yang lepas sekali lagi hOtspUrz menerima keputusan yang sangat-sangat mendukacitakan!! Hanya Allah yang maha mengetahui keadaan hOtspUrz ketika itu!!!

Dear Ahmad Murshidi Bin Amir,

Good day to you.

On behalf of Uxxxxx Nutribxxxxxx Sdn Bhd, we would like to inform you that your application for the post stated above was not success / shortlisted.

We would like to thank you for your time for 1st and 2nd interview and wish you all the best in your future career development.


hOtspUrz sebenarnya berharap sangat dengan company tersebut!! namun Allah Maha mengetahuinya... Setelah penat hOtspUrz drive sensorg dari Kedah ke Shah Alam untuk menghadiri 2nd Interview, dengan penuh harapan dan melangit impian, hOtspUrz GAGAL buat kesekian kalinya.. Luluh rasa hati ni pabila menerima jawapan sedemikian.. Sangat-sangat kecewa.. Di mana dan bilakah rezeki hOtspUrz akan muncul.... hOtspUrz akan terus berusaha..

Untuk makluman anda ini adalah senarai syarikat yang pernah hOtspUrz pergi untuk interview:
1. Kraft Food - Penang,
2. Kerry Ing - Penang,
3. Maestro Swiss - Penang,
4. Nestle - Batu 3,
5. KFC marketing - Port Klang,
6. Company apa ntah (bumiputera) - Nilai,
7. Universal Nutribeverage - Shah Alam,
8. Ayam A1 - Sungai Buloh,
9. Network Food - Shah Alam.

Emmm banyak kan?? itu lah hOtspUrz!!! ingin mencari sedikit rezeki yang lebih berbanding sekarang.. InsyaAllah suatu hari nanti pasti ALLAH buka kan jugak pintu rezeki hOtspUrz!! InsyaAllah.. Semoga Allah makbulkan doa-doa hOtspUrz untuk mendapat kerjaya yang lebih baik berbanding sekarang.. Amin...


2 comments:

hearty1901 said...

oits....sme la ku da 6 compny p interbiu...sume mdukacitakn je...ade y smpai 2x interbiu pn stil xdpt gak....huhu!!agknye msih bkn rezeki kte lg la nk dpt keje bgos kn...huuu!!ape2 pn sabo ye...

Chanthana Disenchanted said...

belum rezeki kita lohh, jgn putus asa....akan sampai jua nanti rezeki kita. Cam masuk Universiti dulu laa Mat....nak masuk local uni, mmg kena ada luck....mari kita berdoa sebentar agar dapat berkhidmat utk gov... Amin....