hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:32 PM

Seat flight dlm Feri ke tiOman..

Posted by hOtspUrz


12-14mac lps hOtspUrz dan keluarga Pesta Konvo 36 ke Pulau Tioman bercuti bersama2 setelah bertungkus lumus menjayakan Pesta Konvo 36 UKM... memang best trips tuh.. nak cite da mls coz otak letih skg neh.. hehe. tp sempat je nak tunjukkan somtin..

Mse mula2 naik feri neh tak de la perasan sesuatu... coz sume sibuk nak amek tempat then xcited nak g tioman.. huhu.. then tetibe je hOtspUrz tgk life jacket.. emmm teringat plak life jacket nak g snorkeling.. haha.. tak sabar kata kan.. adoi...
tetibe je tgh layan perasaan nak snorkeling kat tV ade safety demo pulek!!! perghh teringat plak dlm kapal terbang nak balik Penang (sp)... emm korg layan safety demo neh ye..




haaa ni pun siyesly sme ngan seat flight.. klo dlm flight function bende tuh nak dengar music.. tp dlm feri tuh just hiasan je lah.. edak berfunctionnye.. hehe... tgk kead sekeliling teringat plak "Untuk Keselamatan Sila tegak kan tempat duduk dan pasangkan tali pinggang kaledar"..

lastly memang sah2 la otak melayang diudara.. haha.. fasten seat belt while seated.. hehehe..aunty anep nak orange juice 1!!!! hahaha..
tp yg penting on da way nak g tioman tuh ramai pulek yg mabuk laut.. muntah ijo!!!! adoi.. kesian btol kat dorg neh.. tak sangka plak mabuk laut teruk sampai mcm neh.. hehe..tp dlm ramai2 yg mabuk laut ade pulak yg morning sick!!!!! (tak tahan .. tak layannn ayat makcik karmen!!) emm korg nak tau spe?? hahaha.. siyes aku gelak giler ble fikirkan balik hal neh.. emm spe?? haaaa AFIQ da BOOM!!!! siyes ingat lg muka afiq yg agak pucat!!! lps blk dari toilet!!! sempat aku nyakat afiq!!! ni lebey kurang ayat aku la "emm afiq muntah-muntah? berapa bulannnnn"... wakakakaka.. tp yang penting afiq tak balas ape yg aku tnye.. coz dia ngah blurr mabuk laut eheh morning sick.. adoi....

ok lah cukup2 la merepek dimalam hari.. sorry afiq!!!


1 comments:

AFiQBooM said...

aaarrrgghhh!!!!
kureng asam abg shidi...
adakah patut entry nie disebut pasal morning sick..??argh!

time tu seyes tgh xde tenaga la laawn balik...hanya mampu mendiamkan diri...huhuhu