hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

2:19 PM

tiOman oh tiOman...^_^

Posted by hOtspUrz


Syukur Alhamdulillah!!!!!!!!!!!!!!!.. semuanye telah berjalan dengan lancar.. 1stly THANKS a lot to all yg bg KERJASAMA dan COMMITMENT..

Ni msg yg wat aku touching b4 g TIOMAN ..."sahabat2ku, pastikan kite beri yg terbaek utk anak buah kite........ Semoga Selamat sume perancangan kite, berjalan lancar" 8.14pm 11 march 2010.. huhhh walaupun aku penat giler hari tuh coz seharian dalam lab + tlg edit pembahagian bilik tp penat sume hilang slps tgk wajah2 ceria MT pk36 yg join + ajk2 yg tak sabar2 nak g tioman.. Penat??? memang penat... tp berbaloi lah dengan ape yg tlh dicurahkan.. thanks..

Perancangan diawal memang penuh ngan dugaan dan pelbagai halangan. tp Alhamdulillah sumenye dapat diselesaikan.. thanks kpd sesiapa yg sudi membantu dalam menjayakan Trip to Tioman neh.. thanks.

Nothings much to said coz sumenye dpt dijelaskan dlm picca2 yg diamek oleh ajk2 pk 36.. sampaikan gmbr hOtspUrz tertido pun dorg upload dlm FB. terima kasih!!!!..
tp trip kali ni yg paling2 menyeronokan bg hOtspUrz coz dpt tgk gelagat AJK + MT yg mabuk laut!!!!! huhhh.. adoiii.. korg memang STYLE!!! huahaha.. kelakar giler. coz 1st time tgk org mabuk laut sampai mcm tuh sekali.. b4 ni g redang tak de plak yg mabuk laut.. hehehe..

dlm pada bergembira ada jugak yg tak berapa sihat spjg ke tioman.. korg pun da tau kan spe.. utk yg tak tau ni hOtspUrz nak gtau sket.. raja (pemasaran) kurang sihat spjg berada di tioman.. kesian kat dia. xdpt nak enjoy sume xtvt yg dianjurkan.. tak pe yg penting raja involve dlm trip ni.. hopely raja cepat sembuh..
kpd tourist guide ktorg spjg kat tioman neh iaitu Mr Razly & Mr Dino, Thanks a lot coz byk bg info + tunjuk ajar spjg kami sume berada di Mersing + tioman.. t klo ada trip yg murah2 gtau r ktorg.. hehehe..

To MT Pk 36: terima kasih atas segalanya.. hOtspUrz belajar byk bende, bljr reality kehidupan, reality berorganisasi, dan mcm2 lg.. SUSAH SENANG BERSAMA...

1 comments:

arbivirus 3288 said...

terbaek...
best!!
hehe x sabo kalo ade snorkeling lg nk ikut..HAHA