hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Haha.. busan tak tau nak wat pe kat bilik!!!!! jdnye post pape yg patot kat dlm blog.. huhu..
sbnrnye bukan niat nak menunjuk atau yg sewaktu.. coz bende ni pun murah je..
tp sj syok2!!! haha ayat anep.. sembang byk tak guna lebih baik dok diam!!! haha

Pada suatu hari anep aka mangkok try masak menjadi Santa Claus!!!! haha
ntah mimpi buruk ape yg dia dpt tetibe dtg bilik bw gift from Malaysia Airlines!!!
hooray!!!! haha.. ingat ada emas atau tiket free utk return g London.. haha
ko ingat menang loteri ke hOtspUrz.. menang motor pun blom penah.. huhu
coz aku terpk sayo pun nok jadi jutawan jugok!! haha
arghh ape yg ko merepek ni hOtspUrz!!! sudah2 la..

haaa ni la gift yg hOtspUrz dpt!!! mouse pad and paper clip!!! emm ingat lg hOtspUrz pnh dpt gift MAS mse darjah 6 dlu la.. dpt dairy book Malaysia Airlines siap ade sticker!!! mse budak2 dlu suka gler r dpt cm tuh.. penah gak dpt model aircraft MAS.. sume tuh hOtspUrz dpt mse flight g Jeddah!!!! haaa wat pe hOtspUrz g sne?? emm hOtspUrz g wat umrah la ngan family mse umur 12tahun.. haha.. xnk cite byk2 pasal tuh..

emm nampaknye kapal terbang sudah berada di lapangan dan bersedia untuk take off!! haha.. isyh2 ni la masalahnye bila da boring gle kat dlm bilik sensorg!!! haha..
okay lah sblm merepek pjg baik stop kat sini je..
cau

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

xnk bg saya..
xpun ada lebih mintakkan.. ;p

hOtspUrz said...

huhu.. free gift ni limited ye.. dpt pun 1 tak kan nak bg kat ko plak epol?? huhu..