hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

haaaa lihat la DUNIA!!! bertapa hebatnye hOtspUrz kerana dpt menyiapkan tugasan dLm mse 1 hari je.. huhu..
Poster ni sbnrnye hOtspUrz wat utk presentation subjek Communication Scientific... presentationnye hari jumaat neh.. pape pun sume da siap and get ready!!! haha.. mne tak nye ready coz klo nak print poster murah kne la print byk2 jdnye hOtspUrz pun terpaksa menyiapkan smlm jugek!!! coursemate sume nak g print hr ni (13.10.2009).. klo individual print rm60!!! klo grouping print dpt la diskaun rm20.. emm byk gak tuh tau.. sb tu la hOtspUrz bertungkus lumus siapkan.. klo tak melayang la duit hOtspUrz yg tgh kering neh.. haha..
emm okay la da tak de pape nak share.. kang klo melalut ckp poster yg hOtspUrz wat lawa+cantik+mantops+segala2nye puji-pujian korg menyampah pulek.. haha.

Kpd sesiapa yg nak g tgk hasil2 poster yg berwarna-warni dtg la hari jumaat ni kat area Department of Food Science aras 1 Bangunan Biologi Fakulti Sains & Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia (Ranking Dunia = 291, Ranking Asian = 51)

4 comments:

Chanthana May said...

AHAH! Gediksx, nak jugak hg post benda alah nih! ok la tuh, dah nak hhabis 1 semester dah ni...thesis je buat kepala otak aku penings!
-Rmbr, dah nk hampir dpt degree-

hOtspUrz said...

haha.. memang gedix kan?? emm syok ma tgk poster yg aku buat ni.. huhu.. teruja aku boleh buat poster mcm ni.. wah mcm nak p sabah sekali lg utk pertandingan food sc.. YES da nak hbs da belajaq!! aku suka!!! degree!!!! tp thesis aku mls nak buat la!!!! help me...

arbivirus 3288 said...

hahah...mmg gedik..nnt kalo ade mase dtg tgk..rase nye x dtg kot..bz lah..hehe..cukup la da upload msok blog ni..hehe..

hOtspUrz said...

wah pantas ostazah mengomen ya.. huhu.. emm memang hOtspUrz ni gedik.. haha.. xpe wat spe2 yg tak dtg nt hOtspUrz upload gmbr byk2 kat blog ni.. huhu