hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

5:19 PM

k0rg nak flight ticket??!!! (FREE)

Posted by hOtspUrz

emmm k0rg neh klo bende free kompom2 r nak kan??
viewer hOtspUrz mesti naik coz korg berebut nak tiket free kan??
hahaha.. gelimat btol!!!!!
emm skg ni AirAsia ade wat promosi tau!!! spe cepat dia dpt.. haaaa
tiket penerbangan free utk seumur hidup!!!!
tp utk penerbangan AirAsia je bukan AirAsia X okay!!.. jgn la bermimpi nak g London plak. huhu
syarat utk dptkan tiket free ni mudah je.. haaaaaaaaaaa nak tau???

(gambar ni cilok dr b.harian.com.my) mintak izin ye..

isyh2 korg ni!!!! berminat btol nak tau kan?? emm sume pasal bende free!!! huhu..
hOtspUrz pun nak klo da seumur hidup!!!. haha
korg da dpt agak kan?? klo spe2 yg nak sgt tiket free coz xdpt nak jd stewardess 0 steward o pilot ato CEO airasia korg kawen la cepat2 pastu ble da time nak bersalin beli tiket airasia g la mne2 yg jaraknye 1jam lebih.. mne tau kot2 la tetibe korg sakit perut nak bersalin!!! haaa
t bley la dpt tiket free for life!!! mcm Puan Liew Siaw Hsia!!!! untuk beb dpt tiket free seumur hidup!!! hOtspUrz nak!!!!!!!!!!! .. klo mcm ni tiap2 hari aku nak fly.. haha.. ingat Mr AirAmir punye ke hOtspUrz?? huhu
tp setahu hOtspUrz ibu yg sarat 8 bulan da tak dibenarkan menaiki flight.. 7 bulan utk penerbangan jarak jauh pun da tak dibenarkan coz atas sb2 keselamatan..
tp pape pun hOtspUrz nak ucapkan tahniah kpd puan liew!!! atas kelahiran bayi lelaki!!!
kepada semua reader!!!! tQ coz sudi membaca!!! have a great time!!!
study hard 4 ur final exam!!!

2 comments:

babyrexa89 said...

hahaha!!. serius kah pn liew dpt free tket seumur hidup??? nie mesti kes die ngidam nak nek kapal terbang, dan2 dpt free tket seumur hidup pastu. hohoho.. hotspurs doa2 la floe kawen ngan pilot pat blanja hotspurs!!.. hehehe~

hOtspUrz said...

huhu.. btol la kisah tuh.. free sumur hidup tuh!!! jeles gler!!!. haha..
okay ni hOtspUrz doa kan!! Ya Allah bg la flora dpt kawen ngan pilot.. aminnnn.. emm t klo da kawen jgn lupe blnje tiket return london free.. huhu