hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:07 PM

21-24 Jan 2010

Posted by hOtspUrz


hOmesiCk!!!! adoi tetibe pulek hOtspUrz homesick... seminggu sebelum tuh asyik mengira hari je coz tak sabar2 nak balik.. feel nak balik lain je rse kali ni.. nak kata lme sgt tak balik xde la lme sgt.. lebih kurang sebulan je.. huahaha (coz b4 ni pernah tak balik 3 bulan) huhu..
tp objektif utama yg nak balik jugak sb nak amek note coz ada note2 lme da tinggal kat rumah.. then nak cari balik ape2 yg patot utk thesis..
hOtspUrz balik hari tuh naik AirAsia. anep la jd mangsa hntr hOtspUrz kat putrajaya sentral!! hehe thanks anep. flite pkl 11.55pg.. da lme tak naik AirAsia jd kekok plak rse coz tak ingat mcm mne prosedur dia.. no checked bag!!! jdnye hOtspUrz galas beg laptop je hari tuh.. hehe nak jimat!!
tp mse nak balik sempat hOtspUrz taip status kat FB!!! emm tak sangka plak rmai yg jeles.. huahaha coz dorg still dlm lab ngah wat analisis.. tp dlm byk2 komen, aman punye komen yg best coz dia tak sabar2 nak tunggu hOtspUrz balik!!! haaa motif?? ye la nak lepak r kat sp terbaek!! huahaha.. then spt yg dijanjikan ktorg lepak malam jumaat..tempat spt biasa old town sp kat lagenda height.. haha malam tu kami melantak makan tak ingat dunia.. huahaha.. lapo r.. aman siap dgn western plate + kaya toast aku plak peanut toast + french toast + pepsi float!!!! adoi... semua makan siyes lemak byk!!!! tp nak wat mcm mne da lapo sgt.. hehe..
spjg kat rumah hOtspUrz tak de la wat pape sgt pun just melepak kat rumah + bangun lewat + makanan da tersedia + on9 (curi berokband akak aku) hehe..
tp pape pun2 memang puas gak balik kali ni coz tetibe hari ahad mak long sblh ayah aku dtg rumah!!! emm sume terkujat tgk aku!!! haaa knp terkujat?? adakah hOtspUrz ni atris?? superstar?? superpower?? haha sume salah!!! dorg da lme tak jumpa hOtspUrz coz raya pun hOtspUrz tak sempat g rumah dorg. ble da jmpe dorg terkejut la then kurus plak tuh skg ni.. huahahaha.. tp yang penting ayat tak bley blah, bila nak kawen!!!... adoi.. terus aku jd bisu..
emm ble da sbut pasal kawen ni.. balik rumah hr tuh stress la sket coz tetibe je mak aku asyk sebut pasal kawen-kawen-kawen!! 1 st ayat : haaa tu hazwan dgq cerita da nak bertunang.. emm ngan budak sik kot!!!.. 2nd ayat: ha ni saidi pun da nak kawen, depa planing bulan 6 nt.. tak tau la tarikh bila...3rd ayat: emm mak ada habaq kat hang tak mazlina da putus tunang.. kesian kat dia.. tunang dia ada pompuan lain!!! isyh2!! terok betoi.. emmm jawapan hOtspUrz utk semua soalan di atas la btol ke?? hazwan baru dok suruh cari tetiba da nak bertunang.. emm tak pa la dia da byk duit skg ni.. huahaha.. tp siyes sampai nak hntr hOtspUrz balik kat stesen bus SP pun still lg topik kawen + tunang!!! emm ape la motif mak aku neh??? emmmmm ada jodoh kawen jugak la hOtspUrz tp bila + ngan spe tuh.. tunggu je lah!!! skg ni pun ngah mencari penderma hati.. tak tau la dpt ke tak... adoi.......

0 comments: