hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:06 PM

Tempat hOtspUrz bertapa!!!! (meat lab)

Posted by hOtspUrz



emm ni la tempat hOtspUrz bertapa spjg sem ni.. siyes scary giler lab neh. duduk sensorg mcm duduk dlm gua. trase mcm ade raksaksa je!! hehe... tak happening lngsg r. last week hOtspUrz wat kije sensorg..kdg2 ade la budak master 2org.. tu pun kejap je dorg dtg.. selalunye wat kije sensorg best coz tak de org kaco, tp klo da tiap2 hari sensorg bley jd giler!! adoi...



emm ni sebahagian dr equipment yg ada dlm meat lab.. semua ASB punye.. spe ASB?? Prof Dr Abdul Salam Babji aka gOdfather!!!.. hehe.. kat pintu blkg lab ni ade notis peringatan "SILA TUTUP PINTU NI SELEPAS DIGUNAKAN UNTUK MENGELAKKAN BIAWAK BESAR MASUK" huhu.. 1st time bce gelak je coz biar betik ada biawak??? emm tnye coursemate lee lee, dia ckp memang ada.. tp spjg hOtspUrz kat meat lab tuh hOtspUrz nampak tikus je.. emm ntah la.. tp xnk la jumpa biawak tuh.. coz nak lari susah weh!!!! lab neh agak sempit.. menjerit sensorg kang org ingat giler.. haha..

Meat Lab ni di jaga oleh seseorg!!! bukan tempat puaka tau.. tp setiap lab kan ada lab assistant yg menjaganye.. emm korg nak tgk gmbr?? hahaha.. hOtspUrz kne crop sket gmbr neh.. takot2 kne byr royalty ato yg sewaktu dengannye.. hehe..
emm tgk la ea...



0 comments: