hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts


27 jan 2010 lepas ade program jejak kasih anak-anak prof salam!!!! huahaha..
semuanye bermula ngan notis kat board dlm meat lab!!! Perhatian kepada semua pelajar tahun 4, master dan phd dibawah seliaan prof salam, Perjumpaan akan diadakan pada hari rabu bertempat di makmal daging pada pukul 12thr. kedatangan wajib!!
huhhh 1st time tgk notis ni da menggelabah da coz adoi pe la yg prof salam nak wat neh!!! log book pun tak tulis btol2 lg, tak pernah mintak signature prof + lab assistantpun, progress thesis pun hampeh je.. adoi.. tp nasib baik la soo ee ade.. dia ckp tak pe prof just wanna meet us only!! haha.. jangan risau lah..
tp pape pun hOtspUrz siapkan jugak sket2 log book ngan bce sket pasal thesis. haha.. tp on that time memang prof tak tnye + tak mintak pun log book.. meeting tuh just nak share tajuk thesis ngan sume org n nak clearkan tajuk2 setiap anak buah dia. emmm!!! tajuk thesis hOtspUrz "effect of adding Microbial Transglutaminase on hydration and textural properties of Mechanical Debond Chicken Meat (MDCM) sausage"!!! meeting tuh kejap je dlm 30min je.. tp yang penting lps meeting prof salam aka godfather ajak ktorg sume g McD!!! wah!!! prof nak blnje ke?? haha.. ni yg best neh!! tetibe plak ade reward plak lps dtg meeting.. huahaha.. prof ajk semua anak2 buah g McD PKNS!!! emm tgk bill ~rm 270-300 r. wah!!! tp ape la sgt kan bagi prof setakat 2-3 ratus tuh. haha dia kan kaya raya. huahaha.. pape pun thanks prof coz blnje mkn.. hOtspUrz tanpa segan silu mintak large prosperity set!!! haha..

0 comments: