hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

11:10 PM

Last Wiken (31.7-2.8.2009)

Posted by hOtspUrz

Last wiken hOtspUrz g melepak2 kat selayang rumah abg hOtspUrz coz my parent dtg kEy eLL la.. huhu..selalunye hOtspUrz g naik motor but last wiken hOtspUrz naik KOMUTER LEMBAB BAK SIPUT!!!! (tO KTM when u want to improve ur service? coz ur service WORST!!!) as usual kne tunggu hampir 1jam KOMUTER TURUN dr langit.. then komuter yg sampai mcm zaman NICK AJIS masih muda!! emm please la KTM!!! on that nite mse hOtspUrz otw nak g selayang (turun kat kepong sentral) hOtspUrz tpakse plak la tukar tren kat KL Sentral sume neh angkara KTM sengal!!! (haha best dowh kutuk KTM) tpakse la berebut nak naik tren!! tension!! da la my mum call tnye ble nak sampai neh coz da lme tunggu.. emm mlm tuh journey ke kepong sentral hmpir 2jam!!!! celake btol KTM!! huhu..

emm smpai je teros g mkn kat area rumah abg hOtspUrz.. tp yg kelakar nye mse ngah mkn tuh anak abg yg bongsu terlelap tp kat tangan pegang kepak ayam panggang!!!!!perghh layan siot dia tido!!! tp hOtspUrz tak sempat nak amek gambar coz letih r time tuh.. cumil sgt muka baby tido!! haha..

emm keesokkan hari (jumaat) hOtspUrz x g solat JUMAAT!!!!! pe nak jd neh.. my dad tak pe la coz musafir tp hOtspUrz neh musafir gak ke?? haha. tp hOtspUrz solat gak tau!!.. emm ptg jumaat ikot abg g amek akak ipar kat SMK Puteri Wilayah coz dia ngajar kat sne.. pastu jln2 area kEy eLL.. haha.. tp on that day kEy eLL da mula jam ngan MANGKOK2 GMI yg bangang lg buduh!!! haha tension coz wat semak kEy eLL!!!

hari SABTU plak hOtspUrz bersiap2 nak g kenduri KAWEN!!!!! member polytech kawen kat ampangan!!! emm aku g ngan AIN DORANTES + SHIELAKIMURA.. dlm perjanjian dorg nak amek hOtspUrz kat komuter bdr tasik selatan!!! but on that mornink kesengalan melanda hOtspUrz!!! da sampai kat stesen kepong sentral hOtspUrz baru sedar wallet tertinggal!!!! arghh celake btol! emm.. tpkse la call abg hOtspUrz utk hntrkan wallet!!! arghh aku da rugi mse!!!! emm.. ain plak da membebel marah coz aku tlmbt!!!.. nak tunggu KOMUTER plak 1 hal.. as usual kne tunggu lebey kurang 1/2jam!!! sampai je tren pack la plak ngan MANGKOK2 GMI neh.. memang dorg ni MENYEMAK tau!!! tension gle.. on that day memang JAM, byk jln tutup, komuter delay+pack.. arghh!!! memang BUDUH tahap cipan GMI.. klo korag tak menyusahkan org bley tak?? hari tuh mcm2 bende ade dlm tren.. naik pening kepala.. tp kat otak da set utk terima segala bebelan ain aka datin!!! sampai kat stesen bdr tasik teros hOtspUrz + geng bertolak g seremban.. tp yg tak best nye shielakimura ckp highway KL seremban TUTUP!!!! ni semua angkara GMI mangkok ayun!!!!! arghh tension!!! ktorg amek keputusan yg agk sengal ikot JALAN JAUH melancong ke PUTRAJAYA + msk highway Putrajaya KLIA + NILAI!!! emm. digital board PLUS plak tulis trafik bergerak perlahan dari nilai ke seremban!!!!!

emm smp je kat ampangan, ain + shiela sempat make up b4 g majlis.. kunun2 nye diorg la plg chantique!! emm loteh eden nunggu ea.. eh lupe plak gtau spe yg kawen.. pengantin pompuan coursemate hOtspUrz kat polytech dlu r nme dia shila, psgn dia dino.. kat kenduri tuh sempat la jumpe member2 lme huda!!! (skool mate), Bed aka bedah aka Zaidah (da tunang ngan pasangan yg lain pulek- kije polis bukit aman haha), Azno (pengapit pengantin pompuan-kurus kering),.. member2 lain dtg tp tak sempat jumpa.. haha..

balik dr kenduri hOtspUrz+ain+shiela g GABAI mandi... haha sempat lg tau walaupun sampai kat gabai arround 6pm da.. huhu.. ni sume sb nak mkn cempedak goreng ain!!! haha..sempat la bergambo n mkn cempedak.. tp sorry ya gmbr tak sempat nak amek kat shiela.. huhu

emm pas letih mandi manda ktorg g tesco extra ampang.. perut xde la lapo sgt tp tak tau nak wat pe mkn la jwbnye.. haha.. ktorg mkn kat pak hailam kopitiam!! emm best gak tp kesian kat shiela coz kempunan nak mkn char kuey teow!!! order tp tak sampai2.. emm hOtspUrz mkn curry mee!!!sedap tau.. 100 kali ganda lebih sedap berbanding curry mee cafe FST UKM, 70kali ganda lebih sedap berbanding Restoran UKM Pusanika!! haha..

ni plak promotion ZOO NEGARA!!! spe beli tiket dpt t-shirt zoo negara free... tp tak sempat plak tnye harga tiket tu berapa ringgit.. haha

Burung kakak tua yg memekak menjerit


haaa ni la anak buah hOtspUrz.. nme dia anis najihah, kakak dia anis natasya.. hOtspUrz panggil jiha je.. huhu.. dia ne la yg tdo sambil pegang kepak ayam panggang.. tp jiha ni baik je, diam tak byk songeh!! haha kecik lg kot... tp minum susu kuat!!! kakak dia plak asyk nangis nak ikot tok+wan balik SP!!!! siap kemaskan baju2 dia n masukkan dlm beg.. emm sengal la asya neh.. emm serabut aku time dia nangis...

ni plak mse hOtspUrz tunggu alip dtg amek kat stesen kom UKM.. spjg dlm komuter siyesly hOtspUrz menyumpah gler KTM!!!! huhhh bila la nak ade improvement!! tunggu kat stesen bank negara lebih 1jam!!!.. da la smp je tren penuh!!! mne tak stress nye.. stp stesen dr bank negara sampai ke kajang mesti ade org ckp 'wei masuk la dalam', 'tunggu la org keluar dlu'... emm spe yg nak bsabar klo da tunggu tren lebih1 jam!!... bila turun je dr tren siyes lega giler coz rse nyaman menghirup udara segar!! haha..

emm korg tgk gmbr kat ats!!! ape maksud bek tuh??? bro tuh tak bljr BM ke?? emm.. no comment la ea..
cukup lah setakat neh.. panjang da post kali neh.. coz merangkumi xtvt wiken.. haha..

0 comments: