hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

7:20 AM

WheRe dOeS CaBin cReW sLeEp??....

Posted by hOtspUrz

Boeing 747-400

emm may b Malaysia Airlines cm ni kot coz Malaysia Airlines ade aircraft B747-400.. Klo tak salah le kan tempat tido neh ade kat area cargo ade tangga r turun bwh..

B747-400 KLM Royal Dutch



Ni plak tempat tdo cabin crew dlm Airbus A340
tempat tdo pun ade gak seat belt!!! emm tdo dlm keadaan selamat!!! haha.. before u sleep make sure ur seat belt is fasten tighly!!!


Ni plak tempat tido dlm Boeing 777
Malaysia Airlines pun ade gak aircraft model 777 neh.. tp tak sure la kan sejibik mcm ni ato tak tempat tdo crew.. haha


Emm ni plak dlm Air Canada.. tp tak sure la btol ke tak coz hOtspUrz amek dlm email je.. haha


Singapore Airlines

haa ni memang btol hOtspUrz penah search kat airliners.net, memang btol ni tempat tido crew Singapore Airlines...tp jenis aircraft hOtspUrz tak pasti.. hoho

ni pun tenpat tdo crew Singapore Airlines. tp klo tak silap hOtspUrz la kan.. tempat tdo neh utk pilot.. sb tuh nmpk cm privacy sket...




haaaaa ni plak AIRASIA!!!!!! hahaha
Ssssssshhh. ~~ Don't laugh too loud... you might wake her up.... ~!!!

tergelak besar hOtspUrz mse mula2 tgk gmbo neh!!!! kelako dowh!!! tak kan la crew tdo smp cm tuh sekali.. terok bebeno!!! ate edok selere teman nengoknye.!!! haha.. da ler mulut terbuka, siap kangkang lg nasib baik tak nampak teeettt... emm nak wat nasi kangkang ni memang menjadi!!! spe mkn makanan dia serve mesti angau pas neh!!! haha.. ntah2 air liur siap meleleh lg.. eeee jijik btol.. haha.. tp tgk baju pun da tau yg gmbr kat ats tuh bukan AirAsia sbnrnye.. coz AirAsia ade baju putih kat dlm (bukan baju dalam okay!!!).. nk tau uniform dorg buka la web AirAsia. haha

emm spt yg hOtspUrz gtau td semua gmbr neh hOtspUrz amek kat email.. da lme da tgk email ni tp tetibe ade member 4ward kan sekali lg.. so pe salahnye nak kongsi ngan korg..


2 comments:

saypOOL rafhtello said...

4ward email dri makcik karmen..huhu

hOtspUrz said...

haha.. taw xpe.. makcik karmen 4ward msg neh.. tp b4 neh da pnh dpt.. tp tak terfikir plak nak letak dlm blog.. haha