hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

1:18 AM

tOxicOpillOw penyakit terbaru!!!!!

Posted by hOtspUrz

penemuan terbaru budak2 fud science UKM mengenai penyakit terbaru yg merebak dikalangan student UKM.. penyakit ni dikenali sebagai TOXICOPILLOW!!!!


Penyakit ni wujud akibat drp keadaan stress study subjek food toxicology yang tak paham neh + mabuk tido dibulan puasa!!!! exam hari jumaat note byk lg tak bce!! bce pun tak paham!!!stress plak.. bertambah2 pesakit yg bakal menghidapi TOXICOPILLOW.... dlm kuliah sume wat tak tau je coz tak paham + ngantok + boring = skg stress coz byk tak cover lg.. huhu

Menurut fakta Prof Datin Wannabe Dr. Rahimah aka Mailin tauke kedai runcit kat poring hmpr 80% student Food Sc ukm sudah menghidapinya dan bakal merebak serta lebih bahaya daripada H1N1!!!!! aduh!!! mcm ne nak prevent neh??? klo H1N1 bley pakai mask.. Toxicopillow nak prevent mcm ne... Nak mintak tolong niang rapik tak bley plak coz bulan puasa.. sume da kne ikat!!! air penawar pun da tak de!!! aduyai!!! help US!!!!!

klo main facebook n layan ym or tenet kompom mata segar bugar!! emm ade org bomohkan ke student fud sc neh?? pelik lor.. update facebook cepat je.. tgk note mula la menguap.. aduyai toxicopillow2!!! bomoh mne bley tolong ea?? klo ade petua ke pape ke let inform us ya..



hOtspUrz aka sUpErtOxicOpiLlOw.... GodFather im very tired la read ur kitab!!!! haha..


2 comments:

babyrexa89 said...

abg syidi..
same goes to floe eutakio..
penyakit toxicopillow gak~~..
huhu~

Chanthana May said...

Khatam kitab godfather tuh!! Penting utk presentation nanti!!!
CHia Youk!!!!