hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:06 AM

hOtspUrz 080909!!! terharu gler!!! ^_^

Posted by hOtspUrz

Happy Birthday hOtspUrz!!! emm utk pengetahuan korg first wish aku dpt dr rumate

Buon Compleanno...................(Italian)
Gelukkige Verjaardag..............(Dutch)
Joyeux Anniversaire...............(French)
Alles Gute Zum Geburtstag.........(Deutsch)
Feliz Aniversario.................(Portugeese)
С днем рождения...................(...Russian)
Feliz Cumpleaos...................(Spanish)
Fortuna Dies Natalis..............(Americana)
Glad Fødselsdag...................(Norweigan)
Otanjou-Bi Omedetou Gozaimasu.....(Japanese)
Saeng Il Chuk Ha Ham Ni Da........(Korean)
Happy Birthday....................(English)
Selamat Hari Lahir................(Malays)

haa ni la ucapan dia.. tp dia hntr kat FB!! awal gle.. 7.9.09 da hntr.. korg nak tau sb pe dia wish awl?? sb dia nak tdo awl!!! tp bangun je pg rumate aku da saiko.. pasang lagu birthday versi alvin & da chipmunk!!!! dari pagi sampai malam!! huhh.. tQ ya rumate ku.. memang kamu dilahirkan sebagai artis!! hoho...


firstly nak ckp tQ very2 much kat chanthana coz gave that present to me!! hoho.. ape yg ade dlm tuh?? rahsia lor.. mne bley gtau.. haha. sengal je kan?? tp mse chan bg kat kelas, malu gler!!!^_^ coz din ade kat sblh.. pastu din pulek tertnye2 ape bende tuh.. huhh..ate teman edak tau nak explain mcm mne.. haha.. tp on that day ade sorg lg coursemate birthday sme ngan aku!! nme dia Lay Yen!!! then da whole class nyanyi pulek!! alamak blushing aku dibuatnye.. hoho sume angkara jOe!! haha.. tQ ya to all my coursemate!!!

Emm sblh ptg pulek hOtspUrz get ready utk berbuka puasa ngan member2 PESTA KONVO!!!! sbnrnye makcik karmen aka ratu chantik yg planning sume ni.. dia plan dari last week lg tp mse tuh tak terfikir pulek hr selasa tuh birthday aku.. emm.. coz at da same time rumate n wan (member kolej) da plan nak g bke kat luar then nak g jln2 kat downtown.. haha..tp at last wan tpkse blk melaka.. then aku pun carry on ngan plan makcik la..

oN that nite makcik sponsor cake!!! wah terharu sgt2 tau coz b4 neh soh makcik blnje mkn tp dia ckp nak blnje mse trips MPT.. huhu.. pape pun dpt merasa duit gaji makcik..tp on that nite aku berkongsi kek ngan Ahh coz birthday dia pun baru je lepas.. tp yg penting karmen siap msg confirmtion tnye nak join tak coz klo aku tak nak join dia tak nk beli cake!!! huhhh.. baiknye makcik!!! tQ ya.. mlm tuh tak de la ramai pun yg join.. tp aku hepi sgt2 coz bukan senang nak gather sme2. Dol da kije, Nasir presiden yg bz banget & accauntant, Anep tukang masak kat hj tapah aka try masak, floe student bakal dpt dean list, ahh student yg extent sgt bz!!, hOtspUrz student yg bakal menerima Anugerah Pelajaran Diraja, n Makcik pulak pekerja cemerlang utk agent insurance & citibank.. emm sume bz!! huhu..

Ni la first tyme dpt e-card yg comey siap ade muka aku lg!!! emm EPOL BACA NEH!!!! Terima Kasih byk2 ye, kad yg ko bg ni memang comey n i'll appreciate it!!! walaupun kek tuh tak bley mkn tp hOtspUrz akn ingat sampai kiamat!! haha..

Tp kan last but not least hOtspUrz nak share ucapan yang PALING PANJANG yg pernah hOtspUrz dpt utk wish birthday.. korg bce la ea.. t korg mesti tau spekah gerangan org tuh..
first tYme hOtspUrz bce siyes gelak guling2 ats katil siap bg rumate dengar. haha.. kelako hbs..

  • Posted 09/07/2009 12:37 am
  • bile aku bg comment..
    mksdnye ada la something yg ko wat..
    n bnda tuh..
    wat aku geli ati..

    sbb menjelang ramadhan al-mubarak ni..
    mlm kite kena beramal..
    jdk siang kita beribadat..
    n lewat ptg kena cari mknn kn..
    nasi lemak ke..murtabak ke..
    ko suke x..hahaha..

    org lain pose..
    kite pon pose..
    tp org lain dah xmo wat dose..
    aku dtg nk tmbh dose..(aku dah agak dah bdak ni nk ape..huhu)

    kebetulan ari lahir mu hampir tiba..
    aku ngn rase sensitifnye ingin mengungkapkan 78 patah kate..
    lantak la..
    nak dgr ke xnk..
    aku dah taip..hahaha

    tika rmdhn trus terasa..
    kian hampir syawal menjelma..
    ko jd insan btuah..
    merasa nikmat bpuasa..
    even tgok dr blkg cam xda kesan drpd pose tuh..

    ko memg btuah..
    mampu meraikn ari lahir dlm suasana rmdhn..
    berbuka ngn umt islam sluruh dunia..
    seolah meraikan hari bmkna tuk ko..
    pdhal diorg memg lapo nk mkn..
    pastuh terasa cam ade majlis pesta tuk ko..
    padhl..tu bazar rmdn kot..
    hahaha..

    slmt hari lahir en. shidi hotspur


okay lah.. cukup setakat ni dulu.. hOtspUrz tinggalkan dgn UCAPAN TERIMA KASIH buat SEMUA yg wish birthday, tak kira melalui FACEBOOK, FRIENDSTER, SMS, or Oral!!! tQ
oppsss jap ni pulek ucapan my dad n my mum - Happy Birthday!! JADI ANAK YG BAIK dan PANDAI, JANGAN PONTENG SEMBAHYANG!!!!!

11 comments:

AhHcOmEy said...

xperlu la mention ahh student extend 2
hahaha

saypOOL rafhtello said...

xajak sy pun ea..hati sy dah la kecik.bertambah kecik lagi..
cantik kan card yg buat???huhu..
gambar tu pun curi kt fb a.syidi..
klu boleh print, print la..wakaka..

wish yg plg pjg tu sape..
mr angel yg ckp ke..

hOtspUrz said...

haha.. ahh jgn marah ye.. just nak gtau yg ko bz sgt2 study. hoho walaupun asyk berkebun.. haha

hOtspUrz said...

emm epol ko nak ikot ke?? mne la den tau. haha. laen kali la ea.. huhu.. emm card tuh memang cantik ye lor kne la puji coz org tuh da bg.. haha..

utk wish paling panjang tuh korg cube bg nama penuh dia.. haha mr angle ni kdg2 btukar mjd mr dewa.. sb tuh la kompius..

Chanthana May said...

Siam punya bufday wish - "Suk San Wan Kert"

p tambah~~ hohoho

hOtspUrz said...

haha.. chan terer bahasa siam lor.. ni mesti dpt A kan dlm PB bahasa thai.. haha

has_lyna said...

abg shidi...happy besday!carmen dh berubah wajah??short hair now??btw,abg shidi dh pandai edit pic..edit kt mane?picnik ke??hehe

hOtspUrz said...

hoho.. tQ ya leena 4 da wish.. karmen berubah wajah?? emm sme je tgk xde pun berubah.. haha nk ckp cantik tak pun.. huhu. haaa pandai edit pic?? emm see da leg la... huhu sumbunk plak..xmain da picnik neh.. huhu.. guna jari pun boley.. oppss guna powerpoint je.. emm caye x??

has_lyna said...

xpercaya..hehe..hbs tu abg shidi guna pe?

hOtspUrz said...

btol3 la leena guna powerpoint je.. then nak edit2 colour gne r photoshop.. haha..tak tipou!!

AhHcOmEy said...

2 la penat ooo byk kebun nak jage
hehehe
bz giler