hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

Terliur tak?? emm skg ni da bkn bulan puasa la.. klo lapo aka terliur g la cari sendiri ye.. huhu
utk post kali neh hOtspUrz nak share diet harian hOtspUrz spjg bulan puasa lepas!!! haha..
Nutritionist da mula nak wat ajaran SESAT tp tak sesesat rasul melayu ye.. huhu.. sensitif!!!
Gambar di ats tu merupakan diet harian yg mjd feveret hOtspUrz.. korg dpt teka tak pe hidangan tuh?? sengal la kan klo tak tau gak.. hoho..
1. Curry Mee!!! ya Allah hmpir stp hari hOtspUrz beli mse bulan puasa.. feveret gler la curry mee neh.. sedap taw sehingga habis seMANGKOK!!!
2. Mee Bandung Muar!!! ni pun faveret gak sbb sedap sgt.. hOtspUrz beli kat bazar PKNS!! harga rm3.50.. haa nxt tyme korg cube.. kenyang taw!!
3. Roti John.. ni pulek hOtspUrz beli klo da agk busan aka tak tau nak beli pe da kat bazar.. Roti John pilihan hOtspUrz adalah roti john Putra kot nme dia kat bazar bangi area shell tuh.. ala tyme pasar malam pun ade harga rm 2.70.. Murah + SEDAP GILER!!!
4. Kueh ITIK!!!! yg kaler hijau ade kelapa tuh!! sedap+faveret+teringat Kisah Klasik!! haha.. Name kueh ni diberi oleh AMAN (member kolej dulu) coz ktorg tak tau nme pe kueh ni lastly decide panggil kueh itik je..
5. Air JAGUNG!!!! haaa ni dlm 29 hari berpuasa hampir 20 hari minum air Jagung!! ntah la knp.. tp ble g bazar je air jagung menjadi pilihan hOtspUtz..

Emm klo korg rse2 nak berdiet try la menu2 kat atas tuh coz ble kita amek makanan yg berkuah kita cepat kenyang jd tak de la mkn byk.. Nasi dlm bulan puasa hOtspUrz amek dlm 5kali je.. haha.. tuh pun mse buke ngan member kat luar + kat rumah.. hoho..

okay la thanks to reader 4 ur attention..

0 comments: