hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

6:56 PM

hOtspUrz on da way balik UKM

Posted by hOtspUrz

emm lme gak tak update blog ye coz raya sakan thn neh.. haha
pape pun bkn nak cite hal raya tp nak cite xperience hOtspUrz dikala hmpr tertinggal flight!!!!

Flight No.Departure CityDeparture
Date & Time
Arrival CityArrival
Date & Time
Status
MH1155 PENANG 27 Sep 2009 17:39 KUALA LUMPUR 27 Sep 2009 18:37 ON TIME

sume ni dsbkn oleh hOtspUrz sengal otak sket smlm coz suoh parent hntr kat butterworth je then hOtspUrz naik feri g Penang then naik rapid Penang g airport.. haha....


emm sampai kat Penang dlm pkl 3.30ptg da.. ngan otak yg sengal nak tuuuttt bley pulek naik rapid penang nak g airport!!! arghh da le rapid ni ikot laluan jaoh!!!! 1 - 11/2 jam tau nak g airport!! emm tp mse dlm bus tangan da sejuk coz otak asyk fikir sempat ke tak nak check in!!! cuak tahap cipan nak bersalin!!!! aduyai!!! Allah je yg tau.. bus pulek bw cm siput!!! emm nasib ler hOtspUrz spe suoh lmbt pick up!!! haha
then bus benti je kat Queensbay Mall hOtspUrz tnpa segan silu turun!! wah mcm nak g shopping pulek!!! siap ngan beg beso!!! haha.. sbnrnye hOtspUrz nak pick up Cab g Airport coz da tak sempat da.. jam da puluk 4.15ptg!!!


Mula la episod RM20 melayang ke poket driver cab!!! tak pe la tu rezeki dia.. nasib baik la pakcik tuh paham dia tnye da amek tiket ke blom?? flight pkl bpe?? tak pe2 sempat lg neh!! haha.. traffic light merah pun pakcik neh blah je.. haha tQ beri march pakcik!! haha
sampai je kat Airport ade pulek VVIP!! polis ramai la pulek.. spe VVIP tuh?? tunggu..
pape pun moral of the story hOtspUrz memang rugi rm 20 coz 10 min slps hOtspUrz sampai kat airport, rapid Penang yg hOtspUrz naik mula2 tuh pun sampai kat airport!!!!!! arghh!! mangkok btol.. tu la lain kali estimate btol2 mse!!! jgn nak lagak pandai!!! emm padan muka ko hOtspUrz!!!!







0 comments: