hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

7:30 PM

VVIP naik flight sme ngn hOtspUrz???

Posted by hOtspUrz


Dalam sibuk2 tunggu cousin hOtspUrz utk check in sempat gak hOtspUrz tgk spe la VVIP yg ade kat Penang International Airport neh.. emm ramai bodyguard!!!! ohh rupa2 nye Kerabat Diraja Pahang!!! Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah.
emm klo Tunku g KL confrm2 la naik sme flight ngan hOtspUrz!!! wah 1st time naik flight ngan VVIP neh!!!! tak sabar2!!! haha..
Jam da dkt pkl 4.40 da cousin hOtspUrz x sampai2 lg.. aduyai!!! dia neh xnk balik ke?? haha.. tetibe muncul da ain munira!! terus g check in.. emm rse2nye dia la org takhir check in.. haha.. mne tak nye da pkl 4.45ptg.. Boarding time pkl 4.55ptg..
tepat je 4.55ptg hOtspUrz ngan Ain msk tp b4 tuh yg penting!!! haha hOtspUrz dpt DUIT RAYER!!! haha.. pak ndak bg!! emm bpe ringgit??? jgn nak cibok!! haha..
tibe mse utk boarding.. hOtspUrz seat 7E ain plak seat 22E.. haha 2,2 tak dpt duduk tepi tingkap.. spe suoh check in lmbt. nasib ler..
lps sume da boarding baru la Tunku boarding.. Disebabkan ada VVIP dlm flight ke KL flight delay sket dlm 10 minit..
Spjg flight hr tuh terdapat beberapa turbulance.. Pilot inform cuaca tak baik.. emm ntah la.. pape je.. huhu.. tp memang terasa sgt turbulance.. kejap2 bergoyang.. tp hOtspUrz da biasa...
Sampai je KLIA dlm pkl 635ptg.. Business Class & VVIP kuar dlu.. lme gak nak tunggu.. huhu..
lps dpt kuar terpaksa tunggu ain pulek coz dia duduk blkg kompm2 la lmbt nak kuar.. haha.. tp sempat tgk Tuanku window shopping kat area cosmetics dan perfume!!!
Ain pun da kuar sepat plak dia ckp pening + nak muntah!!! huhu 1st time naik flight!!! jd cm tuh la.. dia ckp mse turbulance memang dia da nak muntah.. huhu.. pape je la ain.. janji sampai KL..
okay la da tak tau nak tulis pe da.. just nak share VVIP naik flight sme ngan hOtspUrz je.. haha bangga tau.. coz 1st time sme flight ngan KERABAT DIRAJA.. huhu

0 comments: