hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

salam..
nak tnye korg!!! spe tau mcm mne nak arrange page elements kat blog?? b4 tis hOtspUrz arrange mcm biase je.. but than skg ni da tak bley.. klo ubah je terus dia naik kat ats jd header.. adoi choi btol3...

da try tkr layout tp still got that prob..
help me!!!!!!

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

nk mcm mne??xpaham..

hOtspUrz said...

ala epol.. mcm neh.. a.shidi nak ubah kedudukkan about me, time, life traffic sume tuh la kan.. nak rearrange tempat tp tak bley la.. klo ubah je dia terus jd header. dia naik ke atas terus.. nak tarik balik ke bawah da tak bley.. knp ea???