hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

5:35 PM

tRip t0 malacCa 2... Seronok Nau!!!! ^_^

Posted by hOtspUrz

sambungan post yg lps.. hehe
spjg kat melaka neh wan la yg byk berjasa!! mne taknye dia ikot je karenah pelancong neh!! huahaha.. maklumla pelancong dari ja0h.. atenye semua tempat nak g.. tp masa tak mengizinkan.. tp pape pun memang happening giler walaupun 3org je yg j0in trip kali ni..

emm gmbr kat bwh ni diamek kat area Pahlawan Mall!! huhu.. alip yg nak beli sunglasses tp hOtspUrz & wan yg lebey2 try sume sunglasses yg ada.. huahaha.. tp amoi tuh tak marah pun! relax je.. dia pun paham agaknye karenah pelancong.. huahaha.. tp ble tgk balik gmbr2 neh, gelak sensorg.. sengal tahap cipan plak rse.. hehe.. hOtspUrz sbrnye nak beli gak spect indie.. tp ble test je buruk nau la.. then ate klo udah mata rabun pakai spect tak de power kepala pun pusing le.. huhu.. jd tak beli lah.. emm sadis!!!
So mcm mne?? sengal tak budak dlm gmbr tuh?? yg tak bley blah frame kaler PINK!!! adoi!!, Frame mata lalat!! adoi.. ingat cekgu sekolah dlo2.. PK (HEM) nme da lupe.. dia g skolah pakai spect frame mata lalat.. huahaha. klo tgk dia je tak tahan nak ngutuk + gelak.. huahaha.. then korg cbe bygkan frame spect korg ade lilin happy birthday!!! haha.. buruk nau la..
tp yg penting thanks tO amoi kedai tuh coz tak marah pun ktorg try.. xie xie!!! amoi..

haaa ni la antara gmbr yg di amek oleh professional photographer!!! huahaha.. tak yah DSLR.. Lumix alip da cukup utk amek gmbr2 style.. then nak lighting sume jadah tuh g la kat picnik!! huahaha.. emm senang je.. click2 da siyap.. huhu.. tgk je ketapi tuh tingat plak komuter.. adoi choi2!!

haaaa gmbr neh hOtspUrz paling suka!!!! knp?? konon2nye kat oberC lor.. mcm bunga tulip katakan.. emm kat Amsterdam.. huahaha.. tp ble capture je gmbr neh, tgk2 adoi byk plak bunga da mati!!! choi2.. kompom2 la da tau kat Malaysia kan.. hehe..

haaa yg neh memang mcm kat oberC kan?? huahaha nak jugek.. emmm mcm kat mne ea??? emmm kat Bangkok pun jd lah.. huahaha.. pelancong oh pelancong!!! ^_^

Tahniah en Alip!!! haha.. tuah dtg melaka.. hehe.. emm hadiah ni ko tertinggal dlm kete gak ke alip?? huahaha sje nak bikin panas tnye soalan neh plak..

cube cari mne satu hOtspUrz??? huahaha.. adakah dikanan sekali atau di kiri atau di tengah2?? pape pun hOtspUrz suka giler ngan gambar neh!!! style habis lah.. pas neh klo korg nak tiru pun tak pe. huahaha.. walaupun tak nampak muka tp dpt tau kan mne satu tuan punye.. gmbr neh diamek kat area melaka cruise!! emm dari siang sampai mlm ktorg jalan2.. besh2!!!

ni lah sedikit sebanyak coretan hOtspUrz di Melaka.. InsyaAllah ada rezeki sampai lah lg hOtspUrz kat sne.. hehe.. sume yg ditaip ni baru 1st day kat melaka.. tunggu next post utk last day kat melaka.. ok!!!!