hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

6:56 PM

CNY hOliday.

Posted by hOtspUrz

Firstly thanks tO uninvited reader yg menambahkan jumlah viewer utk hOtsclopEdia.. huahaha

tak sangka ngan kuar sumtin, melambung naik.. emm kne wat lg ni.. tp kne tunggu r isu terbaru.. lalala.. mampos tak layan...

ok just wanna share sumtin mse balik cny ari tuh.. hOtspUrz blk flite ptg tp smp penang mlm r.. siyes agak best coz terasa mcm ja0h je.. huahah ye la mne taknye.. mse naik cerah lg.. tp ble da sampai gelap malam.. feel balik kampong terasa giler.. b4 tuh ade bende kelako la jugek.. gate yg tercatat dlm boarding pass B03.. hOtspUrz pun g la kat area B. sampai je bley plak amek2 gmbr + relax2 dlu.. tp nampak board tulis LABUAN!!! haaa. labuan.. emm myb tersalah kot.. mse nak msk je staff tuh ckp err ENCIK ke labuan ke?? tak2 penang!!!. oh penang da tukar gate!! mintak maaf ye.. tetibe dgr announcement!! kepada para penumpang ke Pulau Pinang Pintu Berlepas telah ditukarkan ke Pintu A08, pintu A08!!! Sila ke pintu berlepas untuk penerbangan SEGERA!!! adoi choi!!! Gate A08!!!! haaaa.. adoi ja0h giler!! penat den nak jalan.. adoiyai!! berlari ngan pantas sepantas kilat la.. coz da panggil utk penerbangan SEGERA..

but yg penting sempat tgk sunset!!!! ya Allah!! terasa diri ini kerdil!!! pemandangan cantik giler!!!! bukan tak pernah naik flite mlm tp mse naik dulu tuh darjah 6!!!! adoi.. mne la nak ingat sgt kan.. tp hOtspUrz tak sempat la nak capture coz hOtspUrz amek seat no 25F dkt sgt ngan crew area.. camera pun tak de just handphone je.. klo capture ngan hp kang kne plak marah.. nak curi2 amek pun mcm segan je.. coz ade family sblh hOtspUrz.. huhu.. nak take off & landing flite tutup lampu utk safety procedure.. klo spe2 nak bce pape ke on la personal lamp.. huhhh memang la feel nak fly ja0h.. emm insyaAllah!!! ada rezeki end of this year!!
tp yg agak mlg nye blk kali ni dlm flite tuh 1 je bunga (stewardess la) lain adoi!!! letih aku!!! on that day majority cibuk nak blk CNY la kan.. emm memang ramai chinese la.. sempat lg ea dorg ni balik last minutes.. sempat ke nak makan besar?? emm ntah la.. xyah fikir hOtspUrz.. hehe

smp je penang trus memecut ke SP terbaEk~~~

0 comments: