hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

12:41 PM

hOtspUrz...............

Posted by hOtspUrz

Sepanjang Minggu dari 14 hingga 16
- hOtspUrz berada dalam Lab Daging & Lab 1134 dari JAM 8.30pagi HINGGA 5.30petang.
- Malam adalah mse hOtspUrz nak REHAT!!! paham????

17.12.2009
- appointment kat Pusat Kesihatan UKM. Jam 8.00pagi.
- 9.00mlm BALIK KEDAH!!!!!!!!!

18-21.12.2009
- ada di KEDAH
-Kenduri kawen member 20.12.2009
-.21.12.2009 balik ke UKM

22-24.12.2009
- Routine dalam Lab!!! dari pagi sampai petang!!!
- MALAM hOtspUrz nak REHAT!!!!!!.

25-27.12.2009
-hOtspUrz ke sunway Rumah Cousin... sambut Christmas.. haha.. (suke hati la aku nak wat ape pun kat sne!!!)

28-31.12.2009!!!
- tarikh ni jgn nak terhegeh2 nak ganggu hOtspUrz!!!
- hOtspUrz bz ngan Rheology test.. the whole day dlm lab instrument!!!
- coz hOtspUrz da bOOking utk wat test!!! result ni penting utk thesis hOtspUrz!!!

31.12.2009 - 3.1.2010
-hOtspUrz balik KEDAH!!!...


sO hOtspUrz nak inform kat korg!!! pandai2 la bce ea.. t jgn plak nak berkecik hati la, terasa hati la, kata aku sombong la and what so eva!!! coz i don care!!!!....
klo ada HAL yang SANGAT2 PENTING SAHAJA baru hOtspUrz akn layan..
yg lain MAMPOS AKU tak layan!!!!

0 comments: