hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

12:44 AM

Kenduri kawen Bedah aka bEd.. ^_^

Posted by hOtspUrz

emm 1stly nak ucapkan tahniah kepada Bed (siti zaidah azmi) coz da menjadi isteri org!!! huhu. melepas lg hOtspUrz!!! hehe.. Selamat Pengantin Baru Semoga Kekal Abadi!!!!!
Kenduri kawen ni diadakan di Sungai Petani Kedah!!!! pada 5 disember 2009...

pape pun sblm bed bersanding di ats pelamin ngan husband dia hOtspUrz sempat bergambar dlu.. huhu.. ade gak la kenangan bgmbr ngan pengantin.. nt da susah da nak bgmbr ngan bed.. lalala... pape pun gmbr ni dr annur.. nak tunggu gmbr dari camera roai, emm bertahun la agknye dpt.. haha.. jgn marah ye roai..

haaa ni geng yg pergi dr kL sme ngan hOtspUrz!!! yg paling tak tahan nye si anur, dia memang wat jelajah 1 malaysia!!! mne tak nye dari JOHOR ke KL then ke KEDAH!!! huhhhh.. letih tuh.. tp pape pun tabik spring la kat anur coz sanggup mengharungi perjalanan yg memenatkan dan sangat2 jauh.. emmm anur yg mne 1?? ala yg duduk baju gelap sket tuh.. (mcm pelakon tira tirana yg jd maid & suke kat abg haji!!!) huhu anur jgn marah ye!!! hehe peace!!!.. lps amek gmbr neh ade bende kelako tau.. emm tak sangka bed dimakeup oleh baby!!! huhu.. geli weh tgk baby neh.. bed pulek boleh panggil dia ngn nama tuh.. huhu.. ayu giler kalah ain dorantes!!! huahaha..

hOtspUrz ngn spe tuh?? isyh!!! awek dia kah??, cousin dia kah?? tunang dia kah?? haha.. jgn nak memandai2.. (sj nak wat spekulasi sengal).. emm ni roai budak UPM!!! amek nutrition.. member polytech la.. dia skg further study kat UPM, fakulti perubatan dan sains kesihatan!!! perghh bljr ngan doctor2!!!! tuh.. sbnrnye sejak kami further study tak pernah pun jumpe ngan dia.. coz dia duduk kolej luar (dkt ngan hosp serdang).. hOtspUrz g UPM kat main campus je.. haha

emmm ni la 4 org yg sanggup turun KDH dr kL... then ni la pengalaman yg agk giler hOtspUrz.. mne tak nye hOtspUrz drive dr KL-KDH-KL!!!! letih tahap cipan!!! .. start pkl 11 mlm drive dr KL hari jumaat, then sampai kdh pkl 3pg check in hOteL free (bed aka pengantin sponsor!!!) tdo pkl 5pg coz guling2 (tak bley tdo) pkl 10 bangun.. pkl 12 g kenduri then makan2.. pkl 2.30ptg drive ke KL!!!!!! huuhhhhh.. sampai KL dlm pkl 7mlm.. sampai UKM dlm pkl 9mlm slps hntr roai kat UPM then amek anak anur!! (anak sedara) . anur + anak blk johor mlm tuh gak!!! bus pkl 11 o 12 kot.. huhu.. dr kDH ke KL then ke JOHOR semula!! perghhh hebat!! ni baru la dinamakan berjalan-jalan pusing malaysia.. hehe.
sampai kat bilik teros tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hehe

pape pun sekali lg hOtspUrz nak wish
SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA BED & SUAMI (YUS)
SEMOGA KEKAL ABADI

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

abg syidi bila plak..lepas grad kan..

hOtspUrz said...

haha.. jawapan utk soalan itu akan dijawab after grad ye.. skg ni no komen!! huahaha.