hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

10:53 PM

Airline Manager (AM) addicted!!!!!!

Posted by hOtspUrz

For further information korg kne click kat picca coz everything bley nampak ngan jelas.. huhu.

hOtspUrz-MH Airlines ditubuhkan dlm sebulan yang lepas.. dengan matlamat ingin mengasah bakat terpendam sebagai ahli korporat merangkap CEO kepada airline company!! huahaha.. poyo giler.. hehe. tp siyesly tak tau knp hOtspUrz memang minat sgt ngan airlines!!! mne ta 1 hari nt bley jd the Idris Jala junior ato tony fernandez junior kan.. emm korg nak dtg kije?? hehe.. kerusi CEO jgn kaco.. cleaner + tukang angkat beg ade kije kosong!!! huahahaha berangan!! .. sejak kecik lg minat ngan aircraft!! adoi.. passenger aircraft la.. myb sb penah dpt model aircraft MAS kot mse g saudi arabia dlu.. emm naik 747 ok!!! korg penah?? naik 737 ato A320 hOtspUrz tak heran.. tp yg penah naik 777 hOtspUrz tak bley lawan la.. hehe.. coz tak penah lg.. huahaha.. tp skg ni da tak tau mne g nye model aircraft tuh.. yg ada dlm simpanan hOtspUrz AirAsia A320 ngan Delta AirLines 777-200.. emm spe2 yg nak derma model kapal terbang silakan ye.. hOtspUrz da cukup2 kering duit nak beli..mahal sgt.. hehe

berbalik kpd AM neh.. perghh memang menjadi 1 fenomena kat hOtspUrz!!! sngup set alarm pagi2 buta nak beli fuel!!! emm coz time pagi2 la fuel murah.. penah 1hari terlepas.. adoi sakit syarikat.. penjadualan semula semua route!! hehe.. coz minyak kne catu.. huhu.. skg ni hOtspUrz-MH Airlines da buka 85 routes merentasi 6 benua di dunia!! huahaha.. dengan kapasiti 85 aircraft!! haha dan 3 routes dari hub london heathrow.. hebat kan?? hehe

haa ni la aircraft2 yg hOtspUrz-MH Airlines ada!!! tgk btol2!!! click tau!!! ada 2 A380!!! double deck aircraft!! Malaysia Airlines pun tak de lg!! tahun 2011 baru MAS dpt.. tp hOtspUrz-MH Airlines da dpt lme da.. hehehe.. ade 2 777-300LR!!! kat dunia reality pun tak de aircraft jenis neh.. hOtspUrz-MH Airlines je yg ade.. then ade 2747-8!!! haha.. dunia reality tak keluar pun lagi dari production utk syarikat penerbangan!!! hehe tp hOtspUrz-MH Airlines da ada.. hehe.. kepada competitor jgn jeles!!! hehe..semua aircraft yg hOtspUrz ade bukan 2nd hand or dapat free ok... semua beli direct to Airbus and Boeing!!!! then tak de pun pakai jenis2 yg karut marut ato outdated!!! hehe. aman mintak maaf ye.. aku tak pakai 747-100.. coz aircraft tuh negara2 mcm zimbabwe je yg pakai.. hehe

ni pun korg kne click!! tgk stock2 competitor hOtspUrz-MH Airlines!!.. sedol, anep, aman, chan, afiq, nazri sume kat level bwh2 lg.. hehe.. tak tercabar lah!! huahaha..

ok la merepek kali neh.. malas da nak taip panjang2.. kpd sesiapa yg nak start main AM ni gtau ea.. bley hOtspUrz-MH Airlines invest kat company korg.. nak jd subsidiaries pun boleh.. hehe

0 comments: