hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts


adoi post2 yg mendatang pun sume akan touching2.. coz semuanya akan berakhir!!! arghhh..sedey... so post kali ni sbnrnye da BASI pun..skg ni udah minngu exam!!! lambat bebebo nak post kan kesah kuliah neh.. adoi..

haha.. nak wat mcm mne.. busy tahap semut jumpa gula!!! sgt2.. thesis itu membunuh ku!! huhu..
ok lah nak share some picca kat mse kuliah Pengurusan dan pemprosesan MAKANAN HALAL.. HALAL je yg HAREEEMMMM tak ado!!!. hehe..

Lecturer: Dr Sahila
tempat: BSL 123 B KIMIA..

haha.. susah jd lelaki melayu terakhir dlm kelas yg majoritinye pompuan.. adehh!!! isu on that day!!! kenapa aku pakai cap g kelas??? jwpn coursemate aku: 1. bajet, 2. perasan. 3. tak sikat rambut. 4. cap baru.. emm sumenye jwpn dengki2 belaka.. huahaha.. sbnrnye rambut da panjang lebih 4 inci.. jd kne la pakai cap.. hehe..

Best kelas Dr. Sahila.. coz selalu dia mix kan tuntutan Islam dalam HAL2 HALAL!!! bagus.. utk kesedaran.. so klo subject ni bley diambil as PB ke LP ke.. baik korg amek.. dpt tambah ilmu pengetahuan tentang produk halal dan pemprosesan produk halal serta cara2 nak detect product halal.. emm best.. tp 1 je.. exam susah!!!! hehe.. kne bljr pasal DNA!! coz nak detect lard and pig ni melalui DNA lg accurate compare method lain..

fara aka tunang org!! errrr hOtspUrz tak kaco tunang org ok!!! duduk sebelah je tp tak usik.. tak berani.. hehehe.. sblh dia tuh ema.. konon2 concentrate la.. haiyooo..

ni la coursemate2 hOtspUrz!! 1-3rd year tak de la rapat ngan dorg.. tp da 4th year rapat plak ngan dorg. selalu mkn sme.. lepak sme.. adoi.. gonna miss korg sume!!

1 comments:

fisa said...

btul2x xde keje nih..asik update blog je..hahahah