hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:39 PM

FInal Paper, Final Sem, Final Year!!

Posted by hOtspUrz

Pengurusan Pengeluaran Makanan HALAL!!!! last semester ni hOtspUrz ada 1 paper je utk final exam.. huhh lega.. haha tak de la nak stress sgt study.. tp paper HALAL ni susah kot. bukan just tnye pasal ape yg HARAM n ape HALAL je.. tp tnye pasal market halal, potensi produk halal, konsep halal, analisis untuk penentuan makanan halal.. huhh... agak tertekan gak la bley nak study n hafal bende2 tuh.. huhu.. mid sem paper halal ni memang susah!!!! tak bley jwb beb!!! risau giler!!carry mark xtau la byk mne..

Utk last paper ni, sempat gak amek berkat study kat PTSL!! pagi sampai petang then sambg sampai library TUTUP LAMPU!!!!! haaaa.. memang feel study tuh da msk dlm jiwa!! hehe..

tp hari yg hOtspUrz g PTSL tuh tak de la ramai sgt org kat sne.. b4 ni mse minggu study week.. perghh penuh library.. semangat btol sume2 student UKM ni.. hehe.. myb ramai da hbs exam kot.. hehe.. yg penting paper hOtspUrz on 27 April!!! haha. ade yg da bis exam n blk pun mse hOtspUrz exam hari tuh.. rumate pun yg amek 9PAPER!!! pun da bis on 26 April.. hahaha

emm b4 ni hOtspUrz selalu gak menganjing rumate time dia study!! haha.. emm on 27 April tuh hOtspUrz kne blk.. siap dia ckp nak pecah kan sume mentol coz cerah sgt bilik!! hahaha.. sengal..
tp tak pe yg penting sumenye da selesai.. hehe.. bley jwb tak exam??? adoi.. Allah je yg tau.. coz ade yg tak ingat lngsg ble tgk soalan.. tak keluar ape yg da dibace!!! stress!!! adoi.. tp tak pe yg penting doa je sebagai penyelamat dan mohon keberkatan dari NYA.

hehe sempat lg pose ye dlm library!! kenangan terindah coz akan mengilhamkan harapan mencipta masa depan!!! hehe.. paper pun doakan spy hOtspUrz berjaya dlm VIVA (bukan kete ok ni presentation utk thesis) pada 6MAY2010!!!!!

1 comments:

akina yatie said...

isk3...pnjg tul cte ko psl 1 paper exm tuk sem nie ek..hee~