hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

" For Every Ending There Is A New Beginning"

2010 is the last for us getting together b4 each of everyone have to leaves and build their own future!!! huhh.. from the 1st day in UKM until now, lot lot lot of experience i hv learn..
gonna miss UKM starting on MAY!!!! adoi.. touching!!!!

haha.. pape pun nak cite pasal Food Science Grand Dinner sket!!! planning xsampai 1bulan nak wat dinner neh.. thanks to NINA, EMA, FARAH, US, dan semua lah yg terlibat dlm menjayakan DInner neh. haa Joe tak dilupakan!! CEO food science club tuh!! hehe..

Tema mlm tuh Masquerade Party!!! hahaha.. best giler tau.. 1st time tgk budak2 food sc excited giler ngan tema dinner.. ada yg sanggup ulang alik UKM-Times Square 2-3 hari berturut2 nak g cari baju lah, accessories la. mcm2.. emmm ade yg g toilet lma coz pk nak beli tak baju tuh.. nak beli tp mahal.. huahaha.. yg penting bukan hOtspUrz!! hOtspUrz beli terus grab je.. tak de nak pk2.. hehe

haa ni la sebahagian Jejaka-Jejaka HOT!! food science.. Joe, Jin Jin, Jas & hOtspUrz!! hehe yg tak de dlm picca neh Yea Sheng, Khai Lun and Ustaz of the fOod Sc MUSTAQIM.. hehe
Ustaz tak dtg coz dinner ni byk bende2 lagho kot.. hahaha haiyoo hOtspUrz tak baek tau.. kira ok la dia tak dtg hOtspUrz bce doa hari tuh!!! nak di jadikan cite memang hari dinner tuh HUJAN LEBAT giler!!! emm penangan aku bce Doa kot.. huhu.. Alhamdulillah!!! ada kesedaran dlm diriku!!! aminn....

emmm ni the only 1 stewardess Chanthana Siam Airlines!! sexy back ok baju dia.. huahaha.. yg penting hOtspUrz suoh wat rambut siput mcm stewardess MAS!! huhu.. opkos la tak menjadi but she oredi try ok to make it!! tahniah chan!!!!!.. siput tak jd pun tak pe.. nxt time ya.. hg kan mcm scha!!! dia ganaz2 tak yag rambut siput.. hehehe

hahaha. hOtspUrz wif NINA!!! nina ni aka yuna on that nite!! prof salam ckp " she got talent!!" nice performance!!! suara sedap.. emm semua prof puji na.. haha.. nina mlm tu nyanyi dan sebenarnya.. memang hebat!! terpukau seketika.. hehe..hOtspUrz pun tak pandai main gitar weh!!! nina ni pun org kuat disebalik food Sc grand dinner neh!!!!

Table no 5!!! on that nite chan jd model table no 5 utk catwalk!!! haha.. sangat2 mcm model. huhu.. model ke. hehe.. syazana plak sbnrnye takot nak all out!!! sb partner utk thesis dia ustazah!!! huahaha..


emm ni tak tau nak ckp ape.. sha sgt2 sengal.. huhu..emm baju belu kat ne tuh sha?? huahaha harga bpe?? wah klo abg long ko tau hbs la sha.. duit dia bg utk study.. ko wat bende lain.. hehe.. sorry sha.. sj nak state kan kat cni gak.. biar lah.. hehe.. kat times kan ko beli baju neh.. huhu

emm cukup2 lah wat sementara waktu. lain kali plak smbg pasal food science!!

0 comments: