hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

8:58 PM

hOtspUrz aka sUpErmERdeka

Posted by hOtspUrz


Merdeka Merdeka Merdeka!!!!
hari ni 11.11.2009 tamat lah perjuangan hOtspUrz bagi Tahun 4, Semester 1, Sesi 2009/2010.
Alhamdulillah segala-galanya berjalan dengan lancar..
bermula dengan paper Food Toxicology pada 5.11.2009 dan berakhir dengan Pengurusan Industri Kimia dan Makanan..
Exam terakhir ni memberi tekanan yg agak tinggi memandangkan nota sangat2 sedikit dengan hanya ada 1 bab sahaja.. huhu.. tp untuk final exam ni, merangkumi kertas2 seminar dan esemen. penat??? agak lah.. tp buat pertama kalinya dlm hidup hOtspUrz sebagai student UKM, hOtspUrz g exam awal giler!!! pukul 2.15ptg da gerak dari bilik (tp singgah zar bakery beli roti jap lapo. huhu) dan juga hOtspUrz g panggung seni berjalan kaki!!!! huhu.. nak amek berkat exam.. peluh2 yg keluar tuh semua pahala!!! aminnn.. hoho
exam ptg td tetibe Dr Nik tegur hOtspUrz!!! huhu.. dia ckp ape?? emm dia dtg tgk hOtspUrz tulis jwpn.. then dia eh jgn tulis panjang2 sgt.. sikit2 je.. huhu.. for da 1st time lecturer ckp mcm tuh kat hOtspUrz!!! haha.. tergelak sensorg td.. mne tak nye.. tetibe exam kali ni idea mencurah2 pulek!! adakah hOtspUrz bakal DEAN LIST?? (jgn harap!! markah comm sc ko 9/15!!-paling rendah) huhu..tp lps Dr Nik ckp cm tuh terfikir plak kat kepala otak ni.. eh 1 soalan 30 markah, ade yg 40 markah.. tak kan nak jwb dlm point?? emm pelik la Dr Nik neh.. hoho..pape pun sume da selesai..
emm pas hbs exam td sempat mengadap DYMM GodFather!!! hoho.. dia marah lg!!! huhuhu sedey!!! xpe la hOtspUrz yg penting dia puji ko!! dia ckp u did well for Latihan Ilmiah!! huhu.. tanda2 dean list kembali bersinar agaknye!! (perasan tak hbs2)
dan hari ni jugak kecoh pasal corusemate ktorg LIZA (liza kiy) dia mengalami kecelakaan di kampung halaman kat pahang!!! dgr cite masuk ICU!!.. Kpd spe2 yg kenal n berdekatan ngan rumah dia g la melawat ye.. bw la buah2 tangan.. hoho.. dpt pahala tau melawat org sakit..tp hOtspUrz xdpt la nak g coz jauh.. sekadar mendoakan supaya liza cepat sembuh je..
tp sbnrnye wiken ni hOtspUrz nak tolong liza wat thesis dia.. tp da jd mcm ni terpaksa la postpone dlu..
ok la utk kali ni..

hOtspUrz

0 comments: